home CORUPTIE, POLITICA CTP afirmă: PSD e un Cernobîl al politicii românești

CTP afirmă: PSD e un Cernobîl al politicii românești

Share

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu (CTP) a afirmat că PSD este „un Cernobîl al politicii româneşti din ultimii 30 de ani” şi că „lucrul cel mai bun lucru ar fi ca el să dispară din prim-planul politicii româneşti”.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Întrebat, în cadrul unei emisiuni de la Europa FM, „cine va câştiga alegerile locale şi parlamentare”, CTP şi-a manifestat speranţa că PSD va dispărea din prim-planul politicii.

„Eu m-am pronutat încă de anul trecut, din perioada europarlamentarelor, am spus lucrul ăsta şi îl menţin, PSD este un Cernobîl al politicii româneşti din ultimii 30 de ani, lucrul cel mai bun lucru ar fi ca el să dispară din prim-planul politicii româneşti.

(…) Singura cale prin care PSD poate fi trimis în debaraua politicii româneşti este bună guvernare. Doar guvernarea bună, cinstită, eficienta, din partea PNL-USR poate să rezolve această problemă”, a declarat jurnalistul.

El a ironizat declaraţia lui Marcel Ciolacu, conforma căruia nominalizarea lui Ludovic Orban că premier este o „mascaradă”.

„Cea mai potrivită imagine penstru mascarada este cea a doamnei Firea. Când a venit cu masca pe figură, spunând că se apăra de viruşii guvernamentali, acum înţeleg că are în custodie nişte români bănuiţi de coronavirus”, a mai spus CTP.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a lansat o serie de atacuri foarte violente la adresa PNL şi a lui Klaus Iohannis după nouă şedinţă a CEX.

„Ne-am făcut strategia pentru această mascaradă cu propunerea primului ministru desemnat, primului ministru demis, nu ştim cum să-i mai spunem. (…) Am înţeles că sunt tot miniştrii ăia, la câte tâmpenii au făcut o să fie mai distractive audierile”, a declarat Ciolacu, după şedinţa CEX.

Share