home EUROVISION, EVENIMENT Romanca, Kraljevi Ulice & 75 Cents (Eurovision 2008, Croaţia)

Romanca, Kraljevi Ulice & 75 Cents (Eurovision 2008, Croaţia)

Share

Asta imi place tare mult, mult de tot. Baietii astia, croatii, au tupeu si chiar le iese. Ascendenta tiganeasca si din muzica populara sarbeasca suna foarte bine. Mie aceasta, “Romanca”, mi se pare una dintre cele mai reusite piese.

ar nenea asta uite cum mi se pare mie: Rolling Stones au avut odata, acum cativa ani, un concert la care au chemat tot felul de invitati, printre care pe Bo Didley. Si am trait sa-l vad pe Mick (Jagger) spunand: “Ladies and gentlemen, Mr. Bo Didley!”. Apoi Mick s-a retras la backing vocals si l-a lasat pe Bo sa cante solo. Acest nene e intr-o postura asemanatoare. Desigur, exagerez. Dar imi place!

Tarile baltice continua sa ne ia prin surprindere cu piese din categoria “balticii fac lucruri trasnite”. Ceea ce imi place la aceasta piesa este ca e, in mod clar, o sarja amicala la adresa unora care pe bune nu stiu sa faca decat aceasta muzica.

In spate, toba mare canta “muzica tuntz”, iar cantaciosii manifesta o sete de a canta care imi place. Probabil ca, daca nu simteam sarja din spatele piesei in sine, daca nu aveam impresia ca letonii ne fac cu ochiul, nu puneam embederul, ci doar linkul.

Share