home CORUPTIE, MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Cristian Tudor Popescu: Problema PSD e că sunt prea puţini morţi AUDIO

Cristian Tudor Popescu: Problema PSD e că sunt prea puţini morţi AUDIO

Share

Cristian Tudor Popescu (CTP) a declarat, la Europa FM, că PSD îşi doreşte un număr cât mai mare de decese provovate de COVID 19 pentru a obţine apoi capital electoral.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

PSD a început marţi o campanie mediatică, în care le spune românilor că au la dispoziţie trei zile, în care nu va mai există nici o restricţie.

„Problema lor, a PSD-ului, ALDE, Pro România, problema lor principală, foarte deranjanta pentru ei, este că numărul de morţi se scrie cu trei cifre în România. Şi nu cu patru, măcar cu patru dom’le.  Cu cinci ar fi fost paradisul.

Ia să fi avut şi noi aici măcar un 30.000 de morţi, acum. Păi nu mai aveau nevoie de hotărârile CCR cu amenzile, de a spune de cinci ori pe zi că nu se testează destul, de Comisia Sparanghel şi toate poveştile astea. Atunci era simplu: ‘Guvernul criminal, iată, oamenii au murit din pricina nenorociţilor, a criminalilor, a incompetenţilor’. Era foarte simplu. Asta e problema, dacă nu ai mai mulţi morţi, vii acum că poate sunt mai mulţi morţi decât sunt în aceste statistici. Atunci vedem toate aceste sărituri la gât ale PSD-ului faţă de Guvern, care vin să compenseze această lipsă: nu avem destui morţi”, a declarat CTP, la Europa FM.

Aceste declaraţii au fost făcute luni. Marţi, PSD a început o amplă campanie mediatică, în care, sub pretextul că arată prostia guvernului PNL, le aduce la cunoştinţă românilor că vor putea să facă ce vor, fără nici un fel de restricţii, în perioada 15-17 mai.

„În perioada 15-17 mai vom marca ‘ZILELE PROSTIEI’ Guvernului Orban! Trei zile în care nu se pot aplica restricţii pentru prevenirea pandemiei, din cauza unei gafe monumentale a Guvernului PNL!

Au trimis legea stării de alertă prea târziu la Parlament! Cu tot efortul senatorilor şi deputaţilor de a o vota în cel mai scurt timp, din cauza unor termene procedurale obligatorii, legea nu poate intra în vigoare mai devreme de 18 mai!

În lipsa unor REGULI CLARE, va creşte riscul de transmitere a coronavirusului. În aceste 3 zile, se poate anula tot efortul colectiv făcut timp de două luni! Doar din prostia Guvernului Orban!”, anunţa PSD pe pagina oficială de Facebook.

Puţin probabil că romanii să fi aflat despre această „gafă” şi „prostie” dacă PSD nu i-ar face o asemenea publicitate înainte de 15 mai, îndemnându-i practic să nu mai respecte nicio regulă în cele trei zile. Dacă tot a idenficat aceasta prostie, PSD ar fi putut să o reclame după 17 mai, dacă ar fi fost cu adevărat preocupat de sănătatea romanilor.

Unul dintre cei care contribuie la amplificarea informaţiei este şi celebrul senator Niculae Bădălău.

„Doar din cauza prostiei Guvernului PNL s-a ajuns în acest haos. Nimeni nu ştie nimic despre ceea ce va urma. Au avut la dispoziţie 3 săptămâni să vină cu un proiect de lege care să intre în vigoare în timp util. Nu au făcut acest lucru şi au creat singuri posibilitatea de a avea o perioadă de 3 zile fără reglementare.

Nu putem să nu ne întrebăm ce se poate întâmpla timp de trei zile în care, practic, nu vor mai exista reguli pentru protejarea populaţiei. Din păcate, se poate ajunge la adevărate tragedii din cauza ireponsabilitatii Guvernului liberal.

Singurul lucru de care s-au preocupat a fost de a-şi crea condiţiile pentru a continua ceea ce au făcut în starea de urgenţă: achiziţii publice fără transparenţa, numirea oamenilor de partid în funcţii, fără pregătirea necesară şi fără concurs etc.

Asta arată cât de mult îi interesează de fapt siguranţă şi sănătatea romanilor şi cât afacerile de partid!”, a susţinut Bădălău, pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că este nevoie urgentă de proiectul de lege al Guvernului care cuprinde măsurile pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 în situaţia de alertă şi a solicitat Parlamentului să decidă în cazul acestui act normativ cu „maximă celeritate”.

„Este nevoie urgentă de această lege şi solicit Parlamentului, parlamentarilor să decidă pe această lege cu maximă celeritate”, a spus şeful statului, într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni.

Citeşte şi
Olguţa Vasilescu: PNL a furat 2 miliarde de euro, în pandemie

Lia Olguţa Vasilescu a afirmat că guvernul PNL ar fi furat 10 miliarde de lei Read more

PSD vrea campanie când poate să strângă mâinile alegătorilor

Deputatul PSD Valeriu Steriu dă de gol strategia PSD, care urmăreşte să amâne cât mai Read more

PSD îi cere lui Klaus Iohannis să vină din nou la guvernare

Preşedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, le cere lui Klaus Iohannis şi liderilor PNL să Read more

Titus Corlăţean umblă ostentativ prin Senat, cu masca la bărbie

Senatorul PSD Titus Corlăţean a refuzat să îşi ţină masca pe fată în timpul unui Read more

PSD a refuzat iarăşi discutarea tăierii pensiilor speciale

USR reclamă că reprezentanţii PSD au refuzat, în Birourile permanente reunite, să introducă pe ordinea Read more

PSD a refuzat să facă stocuri de medicamente şi echipamente de protecţie

Ministrul de Interne Marcel Vela a prezentat, în timpul dezbaterii moţiunii simple, iniţiate împotriva sa Read more

Surse. Ar urma să apară un nou PSD, concrescut din aripa PRM-istă

Apelul lui Codrin Ştefănescu, adresat „sutelor de mii de membri ai PSD”, de a răsturna Read more

Codrin Ștefănescu cere pesedistului de rând să “recupereze partidul de la securici”

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, le cere „sutelor de mii de membri” ai Read more

Deputatul Mitralieră decolează. Prin termoscanare, se obţin datele personale!

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, spuranumit deputatul Mitralieră, susţine că prin termoscanare „se accesează toate datele Read more

Dumitru Buzatu este categorisit ca marxist-leninist chiar de Antena 3

Baronul PSD Dumitru Buzatu a avut o reacţie furioasă la Antena 3, după ce realizatorul Read more

Share