Cristian Păun: PSD va forţa ieşirea de la guvernare

Share

Cristian Păun, profesor universitar la ASE, fost președinte al Consiliului de Administrație al FNGCIMM, e convins că PSD va pleca de la guvernare, pentru a lăsa PNL să deconteze „creșterea inevitabilă a prețului energiei și gazelor”.

„PSD va forța ieșirea de la guvernare, până în primăvară. Nu vor să deconteze politic creșterea inevitabilă a prețului energiei și gazelor, după ce încetează compensarea pe deficit și datorie. Pensiile nu vor fi mărite cu rata inflației și dinamica PIB.

Și-au pus oamenii lor în poziții-cheie, greu de dat jos până la alegeri. Până atunci, cea mai mare parte a banilor prin PNRR și alte fonduri va fi contractată, dată cui trebuie. La fel și cu PNDL, totul pe drum.

Demonizarea PNL, că nu a acceptat rotativa și l-a refuzat pe Ciolacu premier, va incendia ecranele. Le trebuie doar un motiv credibil pentru asta.

Se vor victimiza, vor plânge cu lacrimi de crocodil. Vor domina discuțiile. Ei au vrut, dar nu au fost lăsați. Ei au soluții, dar au fost marginalizați. Ei au specialiști, dar au fost nebăgaţi în seamă. Clasic deja!

PNL va fi împins iar să guverneze în minoritate, ca în 2020. Cu control total al Guvernului, prin Parlament. Și cu aruncarea de zoaie și toate cele în capul PNL. Toate pentru a păstra PSD la butoane.

Am mai văzut filmul ăsta!”, a scris Păun, pe Facebook.

Share