Ciolacu: “Mama striga după mine dacă nu stingeam becul!”

Share

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, se adresează celor destul de neinformaţi încât să nu ştie că e băiatul unui securist comunist.

Ciolacu susţine că românii vor avea o iarnă ușoară, pentru că sunt mai norocoși. El spune că statul ajută cu plafonarea prețurilor la Energie, dar nu trebuie să interzică consumul populației.

„O să avem o iarnă ușoară, suntem mai norocoși. Statul trebuie să vină în acest sistem, nu trebuie să interzică consumul. Statul român a venit cu anumite plafoane – 0,68 (lei, n.r.)până în 255 de kilowați, peste acest număr cu 0,8, în funcție de consum.

Fiecare vedem și știm unde dorim să ne încadrăm. Economie facem la bugetul familiei, este un mod voluntar”, a spus el.

„Cum mă poate controla pe mine cineva cum consum curentul în perioada de vârf? Este posibil ca și Uniunea Europeană să nu se refere neapărat la populație, poate ar fi trebuit să nuanțeze.

Cumva să se mute capacități de producție și pe timp de noapte, să nu mai fie vârfuri de consum în anumite ore, în timpul zilei. Presupun că o să nuanțeze și Uniunea Europeană”, a continuat Ciolacu.

Prima reacție a Kremlinului după ce mașina lui Putin a fost atacată într-o coloană. Refuză evidența

Întrebat dacă el nu a luat acasă măsuri pentru a economisi energie, Ciolacu a răspuns:

„Eu am crescut pe vremea lui Ceaușescu. Mama striga după mine dacă nu stingeam becul. Eu nu pot să-i cer fiului meu același regim și aceleași traume pe care le-am avut eu, să țipe cineva după el”.

Noi ne-am exprimat punctul de vedere pe acest subiect:

Share