Cozmin Guşă, previzibil, anunţă că va vota cu Gabriela Firea

Share

Cozmin Guşă a anunţat cum va vota la alegerile locale şi nu este nici o surpriză. Surpriza (plăcută) este faptul că, de la apariţia Mădălinei Dobrovolschi şi a lui Oreste Teodorescu nu i-am mai văzut comentariile aberante pe Realitatea PLUS.

Consultantul politic Cosmin Gușă, care deține 49,5% din postul Realitatea Plus, a anunțat pe Facebook că va vota cu Gabriela Firea și Dan Tudorache, la alegerile locale, dar s-a plâns că nici un partid nu i-a cerut sfaturile.

Având în vedere ce prostii spune, nu e de mirare.

Gușă spune că, în schimb, dă sfaturi unor amici, respectiv Dan Tudorache și Aurelian Bădulescu. Normal, se vede.

“În ultimii 20 de ani am condus executiv sau strategic campanii politice naționale sau în afara țării, și-aș fi condus și în acest an, dar unii care își doreau, au fost speriați de către “prietenii” mei din STATUL PARALEL (cei care sunt și STĂPÂNII DOSARELOR lor de șantaj!), unii n-or fi îndrăznit să mă apeleze, iar alții probabil că n-au avut sumele necesare pentru a-și permite consultanți.

Prin urmare, nu sunt implicat în nicio structură sau activitate lucrativă de la locale, lucru greu de crezut chiar pentru prieteni de-ai mei care-mi cunosc palmaresul, fiind, după socoteala mea, singurul din România care a condus și câștigat la nivel strategic 2 campanii prezidențiale de succes (Băse în 2004 și Geoană în 2009).

Pentru ca declarația să fie completă și corectă, mărturisesc în schimb că mai dau sfaturi unor amici sau oameni care mă apelează, pe care-i apreciez sau îmi sunt apropiați, fie de la PSD (Dan Tudorache, Aurelian Bădulescu și încă câțiva), chiar și de la PNL (cunoscătorii pot bănui cine 😉 ), sau independenți (printre care și amicul meu vechi Mohammad Murad)“, a scris Gușă, pe Facebook, conform Newsweek.

În decembrie 2019, Gabriela Firea a anunțat că Cozmin Gușă a revenit în PSD, în organizația sectorului 1.

Share