Cozmin Guşă face talk-show. Polichinelle: care e televiziunea-victimă?

Share

Fostul secretar general al PSD din timpul lui Adrian Năstase, Cozmin Guşă, va începe de astăzi să modereze emisiunea proprie pe Realitatea TV.

Prima ediţie a emisiunii va avea loc vineri, de la ora 20.30.  Sperăm totuşi ca Guşă să priceapă în timp că principala misiune a unui jurnalist de televiziune care moderează o emisiune este să pună întrebări.

Gușă se autointitulează consultant, analist geopolitic, este președinte al Federației Române de Judo (în timp ce preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo este românul Marius Vizer, u protejat al lui Putin). Tot Guşă este şi promotorul partidului Realitatea și proprietarul Realitatea TV.

Cozmin Guşă moderează emisiunea “România 2019”. Sigur nu se numeşte “Rusia în România anului 2019”?

Emisiunea se va numi “România 2019”. Noi presupunem că ea va fi emisiunea electorală a liderului Partidului Realitatea (dacă acesta va fi până la urmă înregistrat).

Emisiunea „va continua în perioada următoare fără un program fix”, a povestit Cozmin Gușă, în direct la Realitatea TV. Ceea ce este destul de ciudat, pentru că, dacă o emisiune nu are o ritmicitate, nu are audienţă. Urmează, în coliziune cu neritmicitatea emisiunii:

Cozmin Gușă va realiza emisiunea în fiecare seară, în transmisiune directă, dintr-un alt județ al României. (ţi-l şi imaginezi pe Guşă sărind, seară de seară, dintr-un judeţ în altul. Azi în Sălaj, mâine în Clluj, poimâine în Giurgiu)

Formatul producției TV moderate de cunoscutul consultant politic presupune dezbateri cu politicieni (din toate taberele), jurnaliști și reprezentanți ai societății civile, printre care avocați, afaceriști sau profesori universitari.

Share