home CORUPTIE, POLITICA Constantin Mândrilă, hoţul care conduce Spitalul Judeţean Vrancea

Constantin Mândrilă, hoţul care conduce Spitalul Judeţean Vrancea

Share

Manager al Spitalului Judeţean „Sf. Pantelimon” din Vrancea este în acest moment Constantin Mândrilă, un fost condamnat penal pentru găinării.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Acesta a fost instalat de Marian Oprişan în funcţie şi a rămas neclintit la conducerea spitalului, din 2012.

Constantin Mândrilă a fost condamnat pentru furt în 2005, pe când îndeplinea funcţia de secretar al prefecturii Vrancea. El a furat din ajutoarele destinate sinistraţilor.

„Mândrilă a fost implicat într-un dosar de furt în 2005, când în apartamentul său au fost găsite 150 conserve din carne de porc însemnate, fiind ajutoare din rezerva de stat a României. Acestea au ajuns la el acasă prin intermediul şoferului, câţiva vecini au văzut, s-au revoltat, au confiscat o conservă şi au făcut o reclamaţie la poliţie”, scria jurnalista Silvia Vrânceanu, în 2012.

Mândrilă a primit o condamnare de 3 luni cu suspendare. Cu toate acestea, cu susţinerea puternică a lui Marian Oprişan, Mândrilă a fost instalat în funcţia de manager al Spitalului Judeţean Vrancea. La concurs, el a obţinut nota 9,58, în condiţiile în care lucrarea i-a fost corectată de colegii săi de la Partidul Social Democrat.

„Pe scurt, PSD a pus un penal, un hoţ, în fruntea celui mai mare spital din Vrancea şi-l ţine acolo de 7-8 ani. Şi, nucă de pe coliva: cel care a semnat ordinul de numire a lui Mandrilă la şefia SJU Vrancea este….dr.Raed Arafat, pe atunci ministru al Sănătăţii. Din nou, mulţumesc Marian Oprişan, hoţiile astea pesediste îmi scăpaseră! Cu alde Mândrilă ne luptăm cu covid-19”, subliniază jurnalistul Mircea Marian, pe Facebook.

Marian Oprişan a anunţat că Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Sf. Pantelimon” Focşani i-au fost alocate 11 milioane de lei, pentru diminuarea epidemiei de COVID-19, în Vrancea.

„În cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean din data de 30 martie 2020, organizată în mediul online, s-a aprobat alocarea a peste 11 milioane de lei pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Sf. Pantelimon” Focşani pentru diminuarea epidemiei de COVID-19 în Vrancea.

Din aceşti bani se vor plăti materialele şi echipamentele contractate deja de Spitalul Judeţean, dar se vor mai achiziţiona şi alte aparate şi materiale de protecţie necesare, în această perioadă de criză pandemică, astfel încât unitatea sanitară să fie pregătită pentru a trata cazurile de pacienţi infestaţi cu noul coronavirus”, a anunţa Oprişan, pe pagina sa de Facebook.

Share