home EVENIMENT, MASS MEDIA Conducerea TVR analizează situaţia lui Răzvan Nicolescu, în cazul prostituatelor de lux (MFax)

Conducerea TVR analizează situaţia lui Răzvan Nicolescu, în cazul prostituatelor de lux (MFax)

Share

Societatea Română de Televiziune (SRTv) analizează situaţia lui Răzvan Nicolescu, directorul TVR 2, citat ca martor în dosarul privind prostituatele de lux, urmând să decidă dacă este sau nu necesară suspendarea acestuia din funcţia pe care o ocupă în Televiziunea Română.

“Analizăm cazul lui Răzvan Nicolescu şi vom lua o decizie în ceea ce îl priveşte. Deocamdată calitatea în care a fost citat este cea de martor. Dacă lucrurile sunt mai neplăcute, se poate ajunge la suspendarea lui din funcţia de director al TVR 2 până la clarificarea situaţiei, dar trebuie să vedem exact care este situaţia”, a declarat Andi Lăzescu, preşedintele – director general al Televiziunii Române.

Lăzescu a precizat că a discutat deja cu Răzvan Nicolescu. “Am avut o discuţie cu el miercuri seara şi mi-a spus că a fost citat în calitate de martor”, a mai spus Andi Lăzescu.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Ialomiţa i-au trimis în judecată pe Ion Valeriu Tămârjan, Relu Cornel Costan, Radu Ştefan Nicola şi pe Alexandru Gabriel Voicu, primii doi în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.

DIICOT susţine că activitatea infracţională s-a desfăşurat sub paravanul a două agenţii de selecţie şi promovare a fotomodelelor, iar victimele erau plasate pe piaţa prostituţiei de lux din România, Italia şi Austria, în cluburi sau la locuinţele clienţilor, veniturile obţinute depăşind suma de 100.000 de euro.

În acest dosar apar numele mai multor persoane publice, printre care Robert Negoiţă, Nicu Bănicioiu, Adrian Enache, dar şi cel al directorului TVR 2, Răzvan Nicolescu… citeste tot aici

Share