Codrin Ştefănescu a răbufnit contra Bisericii Ortodoxe Române. “O să îl înjure pe purtătorul de cuvânt!”

Share

Codrin Ştefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a răbufnit, după ce Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al BOR, a spus că unul dintre motivele pentru care oamenii nu au ieşit la vot a fost asocierea iniţiativei cu Liviu Dragnea.

Anterior, Ştefănescu a spus, referitor la eşecul referendumului pentru familia aşa-zis tradiţională, că românii ar fi “venit în număr gigant la vot” şi că “patru milioane e o cifră”.

Codrin Ştefănescu: Cei ce iubesc PSD o să îl înjure pe purtătorul de cuvânt BOR

După referendum au început critici, unii au cerut demisia Patriarhului, unii au spus că biserica nu s-a implicat absolut deloc. Vine PSD şi spune că nu vom fi niciodată de acord cu această teză, niciodată. Niciodată nu spune că biserica este de vină. Dar vine purtătorul de cuvânt al BOR, peste capul tuturor, şi spune că e de vină Dragnea.

E de vină BOR-ul că lasă un asemenea purtător de cuvânt să iasă în spaţiul public şi să înţeleagă membrul PSD că purtătorul de cuvânt care ne critică, ne critică în numele Patriarhului şi în momentul ăsta o grămadă de oameni de la ţară care iubesc PSD-ul şi îl votează o să îl înjure pe purtătorul de cuvânt.

Atrag atenţia public să se ducă la şefii lui supremi şi să ceară voie până să iasă în spaţiul public. Spune în conferinţă de presă că nici măcar nu e preot, călugăr, nimic. E un profesionist specializat în ale comunicării.

, a declarat Codrin Ştefănescu la România TV.

Share