home CORUPTIE, POLITICA Codrin Ştefănescu: “Ne înjură şi blesteamă propriul electorat!”

Codrin Ştefănescu: “Ne înjură şi blesteamă propriul electorat!”

Share

Codrin Ştefănescu, din aripa peremistă a PSD, continuă atacurile asupra aripii adverse din partid, condusă de Marcel Ciolacu.

Fostul secretar general al PSD lansează un nou atac la adresa şefului PSD, Marcel Ciolacu, pe care îl acuză că tace în faţa nenorocirilor şi abuzurilor PNL.

„Ciolacu tace! Ne pleacă primari din partid? Ciolacu tace! Există nemulţumiri îngrozitoare în parid? Ciolacu tace! Ne înjura şi blesteamă propriul electorat că suntem vânduţi şi mămăligi? Ciolacu tace! Face PNL-ul numai nenorociri şi abuzuri? Ciolacu tace! Sunt ameninţaţi sau călcaţi în picioare membrii PSD? Ciolacu tace! Tăce şiret pentru că misiunea trebuie îndeplinită conform ordinelor.

Ce este îngrozitor? Faptul că toţi cei din PSD tac şi acceptă această situaţie. Şi laşi sau fricoşi, aşa cum nu credeam că sunt, mă roagă să iau poziţie publică doar eu!”, a scris Ştefănescu, pe Facebook.

Mai mulţi primari PSD, dar şi de la UNPR, trec la PNL alegând să candideze pentru un nou mandat pe listele liberalilor la alegerile locale din 27 septembrie, anunţă presa din Iaşi.

Primarii spun că au luat această decizie din cauza şefului PSD Iaşi şi al Consiliului Judeţean, Maricel Popa, pe care îl acuză că nu i-a sprijinit deloc, în mandatul din ultimii patru ani.

Printre primarii PSD care au bătut palma cu PNL şi Costel Alexe, contracandidatul lui Maricel Popa, se numără Ştefan Timofte, de la Tomeşti, Iulian Marcu, de la Ungheni, Georgel Popa, de la Moşna, Cătălin Mărtinuş, de la Dobrovăţ, Iulian Chirilă, de la Ţigănaşi, Costel Hugianu, de la Stolniceni – Prăjescu.

”Da, trec la PNL. Am făcut mai multe demersuri pe lângă Maricel Popa să asfalteze drumul judeţean Dancu – Ungheni – Mânzăteşti şi nu am găsit înţelegere. Acest lucru m-a supărat”, a spus Iulian Marcu.

”Maricel Popa nu a făcut nimic pentru comuna noastră. L-am rugat să ia în calcul asfaltarea drumului judeţean care traversează comună noastră şi care face legătura cu Ciorteşti. Am primit numai promisiuni”, a spus Georgel Popa.

În plus, mai scriu jurnaliştii din Iaşi, PNL poartă discuţii şi cu alţi primari ai PSD, cum ar fi Dumitru Mihailuc, de la Valea Lupului, sau Gabriel Istrate de la Podu Iloaie.

Share