Clotilde Armand îi propune lui Traian Berbeceanu să colaboreze

Share

După ce a încetat să mai fie prefect de Bucureşti, membrul PNL Traian Berbeceanu e ofertat de Clotilde Armand, primarul USR al Sectorului 1.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat că îi va propune lui Traian Berbeceanu să colaboreze cu ea, pentru „problemele de siguranță și ordine publică”.

„Îi mulțumesc mult lui Traian Berbeceanu, pentru tot ceea ce a făcut din funcția de Prefect al Capitalei, pentru bucureșteni și Sectorul 1.

Am avut o colaborare excelență și îmi doresc să menținem această legătură. Vă spun aici tuturor că voi apela la experiența lui Traian Berbeceanu pentru problemele de siguranță și ordine publică din Sectorul nostru”, a anunțat Armand, pe Facebook.

Traian Berbeceanu a fost înconjurat de numeroși angajați ai Prefecturii București, în ultima sa zi în funcția de prefect. „Va mulțumesc că ați fost lângă mine!”, le-a transmis Berbeceanu.

„Am avut bucuria să întâlnesc aici oameni deosebiți, buni profesioniști dedicați instituției și cetățenilor municipiului București. Împreună, am completat echipa cu alți funcționari la fel de valoroși.

Am trecut cu bine peste provocări grele, cum nu au mai fost, mi-ați arătat implicare și dăruire, rezistență și perseverență. Doar mulțumită Domniilor Voastre am performat, într-un mandat mult prea scurt, pentru cât de multe și importante proiecte am fi vrut să realizăm împreună.

Bucureștenii au dreptul și merită o administrație onestă și performanță, iar dumneavoastră puteți să le-o oferiți! Sunt onorat că v-am fost alături, vă mulțumesc că ați fost lângă mine!”, a scris Berbeceanu, pe Facebook.

Share