Clotilde Armand către Ciolacu: „Vin după voi și n-am să vă las în pace!”

Share

Clotilde Armand (USR PLUS) continuă războiul cu Partidul Social Democrat, la Primăria Sectorului 1.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, are o reacție usturătoare la adresa PSD, după ce Marcel Ciolacu a susținut că are informații, conform cărora Daniel Tudorache a câștigat alegerile, pe numărătoarea polițiștilor.

„Șeful PSD spune că am pierdut alegerile. După ce toate instanțele de judecată din România au decis că eu sunt primarul ales al Sectorului 1, s-a trezit dl. Ciolacu, la câteva luni de la hotărârea judecătorească definitivă, să arunce încă un fake news, la Televiziunea Publică.

Părerea lui este că fostul primar diamant a câștigat alegerile din Sectorului 1. Atunci când un PSD-ist spune asta, înseamnă că este exact pe dos.

Sunt atât de disperați cei din PSD, că i-am decuplat de la contractele cu banii publici că nu mai știu ce să inventeze. Și folosesc acest caz pentru a nu desființa secția specială de execuție a magistraților, creată de Dragnea și Tudorel Toader.

Dle. Ciolacu, am o veste tare tristă pentru dvs. și restul pesediștilor: vin după voi și n-am să vă las în pace până nu recuperez fiecare leu care l-ați furat de la cetățenii Sectorului 1. Și credeți-mă că am să vă găsesc. Pe toți”, a scris Armand.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că reprezentanții coaliției de guvernare vor desființarea Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție pentru că această să nu finalizeze anchetă cu privire la alegerea primarului de la Sectorul 1, adăugând că, în urma renumărării voturilor a reieșit că Daniel Tudorache a câștigat alegerile.

„Au cerut desființarea SIIJ. Au ieșit magistrații și au spus că e cea mai mare prostie această desființare a SIIJ. A boicotat-o și domnul Predoiu și actualul ministru, să nu funcționeze, că să demonstreze că nu are eficientă. (…)

După ce magistrații, CSM, au dat un aviz negativ, domnul ministru a zis că va apela la Comisia de la Veneția, așteaptă răspuns de la Comisia de la Veneția. După două săptămâni, domnul ministru a zis – mergem cu inițiativa în Parlament pe repede înainte, nu mai așteptăm avizul Comisiei de la Veneția.

Ce aflăm în seara asta? Ancheta de la SIIJ, pentru că șeful biroului electoral de sector era un magistrat și ancheta e dusă de către SIIJ, aflăm că de fapt doamna Clotilde a pierdut alegerile. (…)

Mai sunt 220 de saci de numărat, dar trendul electoral este unul foarte clar, domnul Tudorache a câștigat alegerile și atunci, în momentul în care se desființează SIIJ, se desființează și această anchetă”, a spus Ciolacu, la TVR1.

El a adăugat că PSD va strânge semnături pentru organizarea unui referendum și pentru organizarea de alegeri la Sectorul 1.

„Presupun că doamna Clotilde nu e bolșevică, ca pe timpul lui Stalin, nu contează cine votează, contează cine numără, își va da demisia. Va pleca. SIIJ nu se va desființa până ancheta va fi finalizată”, a afirmat el.

Share