home CORUPTIE, POLITICA Clanul Firea – Pandele preia controlul organizaţiei PSD Ilfov

Clanul Firea – Pandele preia controlul organizaţiei PSD Ilfov

Share

Noul preşedinte al PSD Ilfov este Viorel Iordache, a anunţat Marcel Ciolacu. Ce simplu este la PSD! Alegerile durează puţin, oamenii noi sunt puşi democratic în locul celor vechi şi Ciuma Roşie se curăţă.

Chiar vreţi să vă credem, chiar ne prostiţi aşa, în faţă? Iordache este un apropiat al lui Costel Pandele, soţul Gabrielei Firea.

Organizaţia PSD Ilfov a fost dizolvataă, după ce fusese acaparată de Clanul Sportivilor. După apariţia stenogramelor cu interlopii din PSD Ilfov, în Rise Project, Ciolacu nu a mai putut să bage gunoiul sub preş şi a decis dizolvarea organizaţiei.

Însă în locul interlopilor care preluaseră organizaţia Ciolacu a numit în fruntea PSD Ilfov un membru al clanului Firea – Pandele, care nu sunt interlopi, Viorel Iordache.

Iordache a lucrat în trecut în subordinea lui Costel Pandele, fiind directorul Poliţiei Locale din Voluntari. Ulterior, a devenit consilier local PSD în Voluntari.

În 2014, liberalii din Voluntari l-au acuzat pe Iordache că a coordonat un grup de pesedişti care a aruncat cu pietre şi ouă în membrii PNL ce încercau să împartă pliante electorale.

„Am recunoscut un singur consilier local, care nu arunca cu ouă, dar cred că-i supraveghea… domnul Viorel Iordache. Au aruncat cu ouă, au fost foarte agresivi, în ideea de a părăsi noi localitatea. Am avut norocul că unii cetăţeni care primeau de la noi afişe ne-au luat apărarea”, declara atunci un liberal.

Share