home CORUPTIE, POLITICA Clanul Dragnea prosperă, afacerile şi ţepele merg aţă

Clanul Dragnea prosperă, afacerile şi ţepele merg aţă

Share

Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, si-a achizitionat recent, prin firma Nutrelo Grup, doua super-limuzine de lux. Presa din Teleorman anunta ca Valentin Dragnea a refuzat in schimb sa isi plateasca datoriile catre satenii din zona.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Documente publicate de Newsweek Romania arata ca  Nutrelo Grup, detinuta de fiul lui Dragnea, a luat in leasing, pe data de 2 aprilie, un autoturism Porsche Cayman. Pretul de baza pentru 718 Cayman S porneste de la 75.505,5 euro, inclusiv TVA, in Romania.

Dragnea Jr. a dat bani in plus pentru dotari precum jante de 20 inch de Carrera S, volan incalzit, pachet pentru fumatori, sistem de directie Power Steering Plus, sistem audio Bose Surround, pachet de ornamente din fibra de carbon pentru interior, si scaune sport electrice, cu 14 reglaje.

Prin urmare, cu optionale, pretul Porsche-ului 718 Cayman S a putut ajunge usor spre 100.000 de euro

Zece zile mai tarziu, 12 aprilie, Dragnea Junior a mai facut un leasing, pentru o masina premium – un SUV Mercedes Benz, model GLE Class. Cu tot cu dotari, Mercedes-ul GLE 350 d 4MATIC al lui Dragnea Jr a costat peste 90.000 de euro.

Valentin Dragnea detine 80% din firma Nutrelo. Profitul companiei, pe anul trecut, a fost de putin peste un milion de lei, adica 210.000 de euro. Profitul este egal cu valoarea de piata a masinilor de lux achizitionate de Valentin Dragnea.

Share