Ciprian Ciucu dă afară 100 de poliţişti PSD din Poliţia Locală Sector 6

Share

Primarul liberal al Sectorului 6, Ciprian Ciucu, intră în mafia din poliţia locală, începând concedierile.

„Nu ştiu să scrie şi să citească. Instituția a fost penetrată prin şpăgi. A ajuns o ruşine”, a spus Ciucu despre cei trimişi la plimbare.

Consiliul Local al Sectorului 6 a adoptat, joi, proiectul privind aprobarea Organigramei, Statului de Funcţii, Regulamentului de Organizare şi Funcţionare ale Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6.

Prin proiectul supus ordinii de zi, aproape 100 de poliţişti (din 400) vor fi concediați. Proiectul a fost aprobat prin votul a 16 consilieri locali. Au fost și 9 voturi împotrivă, venite de la grupul PSD.

Reprezentanţii sindicatelor poliţiştilor s-au opus reorganizării Poliţiei Locale şi au ridicat obiecţii la proiectul de hotărâre. În schimb, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a precizat că, prin reorganizare, se va face şi o reformă a instituţiei.

„Cei mai buni 300 din aceştia 400 rămân. Şi cu ei vom reforma şi vom aduce la masă Poliţia Locală. E un proces de reformă. (…) Trebuie să fac ceva. Oamenii vor intra în cursuri de formare, vor fi formaţi pe lege, pe comunicare”, a declarat primarul Ciucu, citat de Agerpres.

El a afirmat că angajaţii de la Poliţia Locală „încasează salarii mai mari datorită sporului de hrană” și s-a arătat nemuțumit de nivelul de pregătire scăzut al unora dintre polițiști.

„Dacă oamenii nu ştiu să scrie şi să citească, nu pot să înţeleagă legea pe care trebuie s-o aplice. Nu pot să dea amenzi. Atât de simplu e – de-abia aştept testele, de-abia aştept să scrie corect limba română.

Pentru că încasează salarii mai mari, datorită sporului de hrană, în special, Poliţia Locală a fost penetrată prin şpăgi, care s-au dat de-a lungul timpului, şi nu doar în Sectorul 6. A ajuns o ruşine”, a mai spus Ciucu.

am aflat despre asta de la Ziariştii.com

Share