Ciolacu: PSD, la legislative, va lua exemplul Gabrielei Firea

Share

Exact aşa cum am prevestit, prin gura lui Marcel Ciolacu, PSD confirmă: se vor izbi din nou de zid, a patra oară, dar tot nu vor înţelege nimic.

Nu numai atât, dar rugăm onoratul cititor să remarce exprimarea aberantă din prima frază, din citatul de mai jos, tipică lui Ciolacus Agramatus.

Mai apoi, în a doua frază, Ciolacu minte, pentru că în realitate Firea fuge efectiv de sigla PSD, promovându-se cu bigudiurile pe care le foloseşte noaptea.

Liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, a declarat că PSD va merge singur la alegerile parlamentare, cu sigla formaţiunii, după exemplul Gabrielei Firea, de la Primăria Capitalei.

„La alegerile generale, deoarece a fost un termen prevăzut de lege, acel termen a fost expirat, vom merge singuri la alegerile generale (sic!).

Am luat exemplu de la doamna Gabriela Firea, care vrea să demonstreze că, singură pe sigla Partidului Social Democrat, fără aranjamentele de culise cu unii şi cu alţii, pe sub masă sau la vedere, luptă să câştige şi eu sunt convins că doamna Gabriela Firea va câştiga”, a spus Ciolacu.

El a precizat că a semnat un acord cu liderul Pro România, Victor Ponta, pentru formarea majorităţilor din consiliile judeţene, urmând să semneze un astfel de acord şi cu liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu.

Share