Ciolacu, nou fake news. Guvernul ar încerca să vândă companiile româneşti

Share

PSD, partidul lui Ciolacu, după ce a stopat atragerea de capital de pe pieţe, pentru companii, vine cu un nou mesaj demagogic.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că Guvernul Cîţu se pregătește să „vândă pe nimic companiile românești” și îi cere președintelui Iohannis „să nu fie părtaș la acest furt”. „Și să ia aminte că nici acum nu-i vom lăsa!”, a mai anunțat Ciolacu.
„Iohannis trebuie să facă un singur lucru la șueta anticonstituțională cu miniștrii de la Cotroceni: să ceară imperativ ca acest Guvern să nu vândă pe nimic companiile românești!
Timp de un an am nu am permis ca acest Guvern de dreapta care a dus România în faliment să vândă tot din casă! Ne-am bătut cu ei în Parlament și am reușit să stopăm vânzarea activelor celor mai profitabile companii de stat: Hidroelectrica, Romgaz, Nuclearelectrica, Transgaz, CEC și Aeroporturi București.
Acum însă, pentru că știe că în curând nu-l va mai împrumuta nimeni, Cîţu vrea să dea un nou asalt asupra avuției naționale și să treacă peste legea PSD, care îl bloca să vândă activele, în plină criză sanitară și economică.
10 miliarde de euro și aproape 18.000 de salariați. Aceasta este miza lui Cîţu! Îl avertizez pe Iohannis să nu fie părtaș la acest furt! Și să ia aminte că nici acum nu-i vom lăsa!”, a scris Ciolacu, pe Facebook.
Share