Ciolacu îl acuză pe Klaus Iohannis de incoerenţă totală şi zero logică

Share

Marcel Ciolacu, liderul PSD, continuă să facă afirmaţii fără acoperire, care nu au nici o legătură cu realitatea factuală.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că are impresia câteodată că președintele Klaus Iohannis i-ar fi luat locul în opoziție. Apoi, a spus că Iohannis este disperat.

Concluzia logică este că Marcel Ciolacu se face pe el însuși disperat, explică AK24.

„Iohannis continuă același tir asupra opoziției, câteodată cred că Iohannis mi-a luat locul, fiindcă el se crede în opoziție, e totuși președintele României, are toate pârghiile constituționale, inclusiv guvernul său.

E rușinos din partea unei președinte că am ajuns în această situație, să coboare ștacheta atât de jos într-o luptă politică care nu este a lui. Este o lupta politică între partide politice, președintele țării are alt rol constituțional. E campanie electorală ce face președintele”, a susținut Marcel Ciolacu, la România TV.

El a spus că ieșirile președintelui Iohannis la televizor au și un beneficiu pentru PSD, în ideea că nu mai este nevoie să facă sondaje de opinie, deoarece este clar că PNL-ul stă prost în sondaje.

„Și PSD-iștii, și românii s-au obișnuit cu aceste atacuri. Mai mult, nouă, ca partid, ne-au adus și un beneficiu, noi nu mai facem sondaje de opinie. Noi când îl vedem pe președinte că iese la televizor și atacă PSD-ul, este clar că PNL-ul stă prost în sondaje, alt rol nu poate fi.

Am avut sondaje și am văzut acest lucru, de câte ori ieșea, momentul acela era cel mai dificil pentru PNL. Acum, dacă iese în fiecare seară, înseamnă că stau foarte prost. Noi nu am mai făcut sondaje de ceva timp și nici nu am de gând să fac. Eu îi înțeleg disperarea, este guvernul său, este partidul său”, a afirmat Ciolacu.

Share