Ciolacu: Firea îi va apăra pe bucureşteni de abuzurile lui Nicuşor Dan

Share

Credem că la PSD există un laborator secret, care-l alimentează pe Ciolacu cu naraţiuni construite după verbul: “Cum să facem noi să-l facem pe ăsta să spună cele mai stupide chestii cu putinţă”.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunțat vineri că Gabriela Firea va deveni parlamentar și că îi va “apară” pe bucureșteni de “abuzurile” lui Nicușor Dan.

“Astăzi Nicușor Dan și Ludovic Orban au confirmat că proiectele Gabrielei Firea pentru București erau foarte bune!

De aceea, Gabriela Firea va fi una dintre principalele voci ale PSD în evaluarea proiectelor noii administrații a dreptei reunite la București.

Sunt convins că Gabriela Firea va apară bucureștenii de orice posibil abuz al lui Nicușor Dan și al aliaților săi. Gabi Firea va avea susținerea totală a partidului în toate acțiunile care sunt în interesul bucureștenilor. Așa cum am și anunțat, colegă mea va continuă proiectele de dezvoltare a Capitalei în calitate de parlamentar!

Sunt convins că o mare parte dintre locuitorii Bucureștiului o apreciază în continuare, iar ceilalți vor simți rapid care e distanță dramatică între promisiuni și realitate”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Gabriela Firea a anunțat, joi seară, la România TV că alegerile din București s-ar putea relua odată cu cele pentru Parlament.

„Mă pregătesc pentru varianta în care se vor anula alegerile din București, pentru cazul în care se vor reorganiza din nou cu ocazia alegerilor parlamentare”, a anunțat Firea.

Ea a susținut apoi că s-au furat cu mașinile saci cu voturi din toate secțiile de vot din Capitală.

„Lângă secția de votare erau oameni care băgau în mașini saci cu voturi. Acest lucru l-au spus colegii noștri, domnul Mutu, domnul Daniel Florea, domnul Tudorache. A fost un fenomen pe întrega capitală, chiar dacă înregistrarea a ieșit doar pe Sectorul 1”, a pretins Firea.

Share