Ciolacu dă vina pe Klaus Iohannis pentru declarațiile CTP, privindu-l pe PF Daniel

Share

Marcel Ciolacu a prins o codiţă electorală, pe subiectul declaraţiei PF Daniel, care să facă mămicuţele bisericoase să verse lacrimi de credinţă, apoi poate să pună ştampila, pe 6 decembrie, la PSD:

Declarații exagerate ale șefului PSD, Marcel Ciolacu, la Antena 3. Comentând conflictul dintre BOR și jurnalistul Cristian Tudor Popescu, Ciolacu a dat vina pe Klaus Iohannis și a cerut ca părintele spiritual (al credincioşilor) să nu mai fie criticat.

„Cum să interzici un pelerinaj la sfintele moaște? Suntem o țară ortodoxă. Cum să începi să discuți ce a făcut sau a spus părintele spiritual al unei națîi? Când s-a mai întâmplat așa ceva de la Ceaușescu încoace? Niciodată.

(…) Scopul este unul electoral. Toată logica PNL și a lui Iohannis este într-o logică electorală, nu au legătură cu românii”, a spus Ciolacu.

BOR a lansat un atac extrem de violent, prin vocea purtătorului de cuvânt Vasile Bănescu, la adresa jurnalistului Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul, căruia nu i se pomenește numele, dar la care se fac dese referiri, inclusiv la aspectul său, este catalogat inclusiv diavol.

Banescu a reacționat astfel după un șir de critici ale CTP, la adresa reacțiilor deplasate ale BOR, în cazul pelerinajelor de la moaștele Sf. Parascheva și Sf. Dumitru.

Share