Andrei Caramitru: 300.000 de paraziți din Administrație trebuie dați afară!

Share

Andrei Caramitru dă unul dintre primele semnale publice asupra a ceea ce trebuie să se petreacă în administraţia publică, după alegeri.

Finanţistul Andrei Caramitru afirmă că jumătate din oamenii angajați în administrația publică ar trebui să fie disponibilizați. „Ăștia trebuie dați afară, cu orice risc”, subliniază Caramitru.

„Haita paraziților. Bolojan ne anunță că aparatul administrativ al CJ Bihor are vreo 170 de oameni și că va da afară jumătate că nu au ce căuta acolo și nu fac nimic.

Voi vă dați seama? Deci într-un județ unde ai mii, zeci de mii de oameni angajați la primării, Poliție etc. Peste toți ăștia mai sunt sute de oameni la CJ și la prefectură care ce fac? Evident absolut nimic. Coordonează ce? Livrează ce? Zero.

Așa e peste tot la stat. Jumătate din angajați nu fac absolut nimic (atenție – nu vorbim despre medici, profesori, polițiști sau magistrați care lucrează direct cu oamenii). Vorbim de ‘administrație’. Jumătate – lejer de tot – pot fi și trebuie să fie dați afară. Vorbim de vreo 2-300’000 de oameni plătiți dublu triplu față de mediul privat, un număr enorm, uriaș, un cancer, niște paraziți care omoară statul și distrug bugetul. Ăștia trebuie dați afară cu orice risc.

Problema e că nimeni nu face asta vreodată. Din contră – își adaugă fiecare alte mii de prieteni, rude, amante și colegi de partid în haita paraziților. Până nu văd măsuri dure prin care toți ăștia nu sunt dați afară – nu o să am încredere în vreun politician. Guvernul actual nu a dat afară pe nimeni. Primarii USR nu au anunțat încă că vor da afară pe toți paraziții din primării și de prin firmele primăriilor. Aștept și monitorizez”, a scris Caramitru, pe Facebook.

Share