Ciolacu dă cu parfum de Cristoiu prin candidatul la Preşedinţie al PSD

Share

Marcel Ciolacu a pronunțat numele jurnalistului Ion Cristoiu, în discuția despre candidatura la prezidențiale din partea PSD.

De data aceasta, PSD nu ar dori neapărat un om politic, ci mai curând un intelectual. Credem că lucrurile s-ar fi putut petrece astfel: în conducerea PSS, lui Ciolacu i s-a spus: “Ar trebui să aducem un intelectual, pentru că opţiunile electorale pentru un om politic, aşa cum ştim, sunt limitate”.

Ciolacu ar fi luat-o personal şi ar fi promis că va pune probleme pe tapet în public. Şi a făcut-o. “Să vedem ce zice sondajele” – poate că a spus liderul PSD, care nu este un intelectual.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că România are nevoie de un preşedinte de stânga, indicând că din partea PSD ar putea candida un intelectual, potrivit Agerpres.

Ciolacu a spus la RTV că își dorește modificarea statutului PSD, astfel încât să poată candida o personalitate care nu e membru de partid, și a enunțat apoi, tras puternic de limbă de gazda Victor Ciutacu, numele lui Ion Cristoiu.

Mai jos, discuţia, conform G4Media:

Marcel Ciolacu: Cu certitudine cred că România are nevoie de un președinte de stânga, un om care împărtășește principiile în primul și în primul rând de stânga. Este nevoie de o schimbare după 20 de ani pentru cel care va ocupa funcția de președinte al României.

Realizator: Se vor face fix 20 de ani de când a fost ultimul președinte de stânga, domnul Iliescu.

Marcel Ciolacu: Cum v-am zis, sunt oameni de stânga în România care pot ocupa această funcție, cea mai înaltă funcție din statul român.

Realizator: Păi, și ca să vă duceți cu un președinte de stânga, trebuie să vă rupeți cu ăia dreapta, domnule Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Când avem discuția de candidaturi tot timpul ne gândim numai la oameni politici. Poate de data aceasta Partidul Social Democrat nu va veni neapărat cu un om politic, va veni în schimb cu un intelectual, de aceea v-am dat exemplul maestrului Cristoiu.

Share