Ciolacu anunţă că PSD se pregăteşte să amâne alegerile legislative

Share

PSD şi Marcel Ciolacu vor să avem în România alegeri atunci când le convine lor şi speră că mai trece timpul şi apare inflexiunea favorabilă.

Președintele PSD și liderul Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat că ia în considerare depunerea unui proiect de lege în Parlament, pentru amânarea alegerilor generale, programate pentru 6 decembrie.

“Este posibi, da, să depunem un proiect de lege pentru amânarea alegerilor parlamentare” a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3, conform DIgi24.

El a afirmat că nu-l interesează absolut deloc părerea președintelui Klaus Iohannis, care a spus că nu vede “oportună amânarea alegerilor parlamentare”.

„Nu ne interesează, în acest moment, că-și dorește sau nu-și dorește preșdintele Iohannis alegeri. Noi suntem pe drumul corect. (…) Pe mine mă intereseaza dacă abordarea PSD de după alegerile prezidențiale (din 2019 – n.red) a fost una corectă, dacă românii au acum încredere în PSD și în mesajele PSD. Iar rezultatele de la alegerile locale ne arată că percepția s-a schimbat, de aceea am câștigat consilii județene și cele mai multe primării.

Dacă Iohannis crede că rostul lui pe acest pământ românesc este să analizeze scorul PNL, este treaba domniei sale, dar și-a uitat haina constituțională de aproape un an”, a declarat Marcel Ciolacu.

Share