home MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Chitic, partener de afaceri cu SRS (Dan Badea)

Chitic, partener de afaceri cu SRS (Dan Badea)

Share

Maşinăria de propagandă a lui Sorin Ovidiu Vîntu a lansat, astăzi, o nouă dezinformare, în acelaşi stil cu care ne-a obişnuit. Mercenarii au inventat un incident în care ar fi fost implicat preşedintele României, Traian Băsescu.

FOTO: Romania libera

Au plasat povestea pe unul din site-urile controlate, cotidianul.ro (condus de tonomatul NIstorescu), iar de aici a fost preluată de ventilatoarele Realitatea TV şi Antena3.

De această dată cel scos în faţă este un anume Mircea Victor Daniel Chitic, avocat, zice el, un individ dubios şi lipsit de scrupule zic eu. Un huligan, dacă ne-am lua după ce declară el peste tot.

De ce e dubios acest individ? Pentru că face afirmaţii fără probe şi, în plus, nu are nicio credibilitate. Cum să ai credibilitate când, pe lângă faptul că nu ai nicio probă pentru ceea ce afirmi, decât ce spune nevastă-ta, tu ai mai şi fost partener de afaceri cu şantajistul nr. 1 al presei române, Sorin Roşca Stănescu.

Care, în plus, este finul lui Dinu Patriciu (fost patron la Ziua) şi consilierul de presă al lui Sorin Ovidiu Vîntu, după ce a condus anii mulţi jurnalele Ziua şi Gardianul. Şi care e duşmanul tradiţional al preşedintelui României.

Avocatul afacerist Chitic şi Sorin Roşca Stănescu au fost asociaţi în firma Art Eurocontact SRL, societate înfiinţată în 2004 şi controlată în proporţie de 90% de către şantajistul Sorin Roşca Stănescu, finul lui Dinu Patriciu şi consilierul de presă al lui Sorin Ovidiu Vîntu… citeste tot aici

Share