CERBUL DE AUR: Iar au schimbat regulamentul! Vor fi 10, nu noua finalisti! Biondo in finala!

Share


Cei noua finalisti ai Cerbului de Aur vor fi zece: 3Nity, Alexa, Biondo, Dragos Chircu, Crash!, Annamari Dancs, Razvan Krivach, Nevena, Tami & Mir, Tony Poptamas & Desperado feat. Alexandra Ungureanu.

Aceasta ca sa mearga punctarea juriului, exact asa cum aratam aici. Vorbeam atunci despre…

…Cele doua etape care-s trei
Cu punctele napustindu-se-n vartejul ei
De cerboaica…

Pe scurt, ca sa punctezi de la 1 la 12 puncte noua formatii, ca la Eurovision, adica fara sa dai 1 punct si 11 puncte sau ceva de genul acesta, ai o problema simpla: ai zece punctaje distincte de dat la noua formatii.

Cum procedezi? Simplu: asa cum am scris, mai adaugi o trupa. Vorba lui Marin Sorescu: Si fiindca toate acestea trebuiau sa poarte un nume, li s-a spus Annamari Dancs.

Ceea ce nu imi place este ca s-a calificat Alexa din Republica Moldova si lipseste Millenium din Republica Moldova, cu o interpretare mult mai superioara, vorba analfabetilor anagramati din Romanica. Ce crocobauri intergalactici au putut fi, la faza asta, membrii juriului!…

De asemenea, este pacat ca nu a intrat Florentina si a ajuns Annamari Dancs, care nu are, repet, nimic de spus in muzica, ci doar in miscarea coapselor dezvelite, de alergatoare de 3000 de metri obstacole.

Acum, daca este sa fim cinici, Annamari asta care ma plictiseste ingrozitor ar trebui sa ia premiul publicului, iar alte patru premii, Marele Premiu si trei cerbi, trebuie sa se imparta intre Biondo, Poptamas & Desperado, Krivach si inca o trupa straineza.

Tzin sa fie, tzin sa fie, neicusorule? Astept raspunsul dumneavoastra la mica mea ghicitoare in comentarii.

PS: Multumesc lui Orpheus pentru prezenta activa, celor nou veniti, care umplu atmosfera de veselie si naduf plin de anti-Dida-Draganita si extra-non-Moculita. Il salut, in ultimul rand, dar nu in cel din urma, pe ciocip, care a revenit pe blog.
Vorba mea: “A bon entendeur, salut!”

PS doi: Acum canta spaima lalelelor nevinovate, Ruslana din Ucraina , careia ii tremura vocea sacadat, de parca este laptopul meu cel vechi, pe cand se luptau protocoalele prin el pentru suprematie. Cine se crede in fond fata asta, Tarzan? Macar Johnny Weissmuller avea motive, o vedea ritmic pe Jane. Cred ca este cel mai penibil recital dat vreodata in istoria de 40 de ani a Cerbului de Aur. 80.000 de euro aruncati pe fereastra…

Share