home DIVERSE Cel mai mare studio de videochat din Bucuresti face angajari cu contract de artist-interpret!

Cel mai mare studio de videochat din Bucuresti face angajari cu contract de artist-interpret!

Share

In ultimii ani, tot mai multe tinere din Romania au recurs la meseria de cam model in cadrul unui studio de videochat din Bucuresti sau din tara datorita castigurilor fabuloase de ordinul miilor de dolari pe luna pe care le poti obtine ca urmare a practicarii acestei activitati. Intr-adevar, videochatul este meseria online a momentului, in cazul in care vrei sa faci bani din modul in care arati.

Astfel, la ora actuala exista numeroase studiouri de videochat in Bucuresti si nu numai, cu oferte care mai de care mai atractive: venituri lunare chiar si de pana la 10.000 de dolari, locatii exclusiviste cu decoruri de lux si tehnologie de ultima generatie, camere tematice etc.

Asadar, pana aici totul pare perfect, nu? Tot ce ai de de facut este sa contactezi un studio de videochat din Bucuresti sau din provincie si sa incepi sa te lasi admirata in fata camerei video, punandu-ti in valoare atat calitatile fizice, cat si inteligenta, astfel incat sa castigi tot mai multi bani.

Această prezentare necesită JavaScript.

Singura problema, insa, e faptul ca nu orice studio de videochat din Bucuresti sau din tara iti va oferi un cadru legal de desfasurare a activitatii. Cu alte cuvinte, vei lucra la negru, fara acte sau cu acte false, in cazul in care esti minora.

Iar asa-zisa angajare a persoanelor sub 18 ani in domeniul videochatului este cu atat mai grava decat lipsa unui contract de colaborare, din moment ce aceasta industrie este dedicata exclusiv adultilor!

Studio20, cel mai mare studio de videochat din Bucuresti si din Romania, cu locatii de top in majoritatea oraselor importante de la noi din tara si inclusiv in afara (Europa, America de Nord si America de Sud), angajeaza numai tinere majore, in baza unui contract ferm de artist-interpret. Iata care sunt avantajele unui astfel de contract:

 

  1. In primul rand, contractul pus la dispozitie de oricare studio de videochat din Bucuresti sau din tara marca Studio20 va fi semnat in dublu exemplar direct cu producatorul international al francizei. Acest lucru iti va garanta conditiile de lucru promise: decoruri de lux, tehnologie performanta, tinute speciale, training-uri de specialitate, trafic suficient pe site-urile pe care vei activa etc.

 

  1. In al doilea rand, datorita contractului de artist-interpret vei beneficia de garantia unor venituri sigure si legale, impozitate conform legislatiei in vigoare. Astfel, vei avea dreptul la pensie, la asigurare de sanatate s.a.m.d. Asadar, acum poti lucra intr-un studio de videochat din Bucuresti sau din alte orase din Romania cu acte in regula, ca in cazul oricarei alte meserii.

 

  1. Si, pentru ca sigur ai ceva planuri de viitor care necesita finantare, un studio de videochat din Bucuresti sau din tara care iti pune la dispozitie un contract de colaborare iti poate oferi implicit si posibilitatea de a accesa credite extrem de avanatajose. In felul acesta vei simti pe deplin satisfactia muncii tale, putand sa-ti cumperi o casa noua sau o masina de lux in timp record sau, de ce nu, sa iti imbunatatesti aspectul sanilor, al fundului, buzelor sau nasului daca iti doresti.

Asadar, daca vrei sa te angajezi in domeniul videochatului, fa-o numai cu contract ferm de artist-interpret, pentru a profita de toate avantajele acestei meserii, fara probleme!

Citeşte şi
Comisia Europeană colaborează cu platformele online pentru combaterea fake-news

Comisia Europeană îşi intensifică eforturile pentru combaterea fenomenului fake news, împreună cu mediul de presă Read more

Dragoş Tudorache pune ordine la permisele auto

Ministrul de Interne Dragoş Tudorache pune ordine în bătaia de joc continuă de la DRPCIV. Read more

TJA2015 Premii de 1.000 euro pentru cei mai buni tineri ziarişti

5 premii de 1.000 € pentru articole publicate între 1.01 2014 - 31.08 2015 vor Read more

livestream. masa rotundă Turcescu la JOINt for freedom

Discuţia organizată de Turcescu se va axa pe subiectele din actualitatea românească şi poate fi Read more

Sassu: Adevărul TV se lansează până la sfârșitul anului

Proiectul de televiziune Adevărul TV, pentru care grupul a obținut licență de la CNA acum Read more

Wall Street Journal îşi dezvoltă conţinutul video

Una dintre cele mai prestigioase publicaţii americane, Wall Street Journal, a anunţat o expansiune majoră Read more

Radio GSP iese din online în eter

Emisiunile postului Radio GSP, care acum emite online, se vor auzi și pe frecvențele clasice Read more

YouTube ar putea lansa un canal de jurnalism de investigaţie

Unul dintre giganţii Internetului, YouTube, ia în consideraţie lansarea unui serviciu special dedicat jurnalismului de Read more

China cere eradicarea “cancerului” zvonurilor online

Agentia de stat Xinhua a facut marti apel la site-urile de Internet sa puna capat Read more

Ringier Romania vrea sa faca achizitii in zona digitala

Ringier Romania, compania care editeaza publicatii precum cotidianul Libertatea si revista Unica, este interesat sa Read more

Share