Ce nu știați despre colaborarea cu Alexiana, când comandați o ușă de garaj

Share

Într-o vreme, garajul era un moft și presupunea costuri mari de întreținere. Doar că, în timp, ne-am dat seama cu toții cât de practic este să deții un garaj, să ai “casa” mașinii și să o protejezi. Se aplică deopotrivă celor care locuiesc în mediul urban sau rural, la apartament sau casă. Diferența este însă că unii au garajul alipit de casă și în aceeași curte cu locuința, alții îl au aliniat în zona dedicată garajelor. Doar că în ambele cazuri vorbim despre necesitatea de a închide garajul cu o ușă practică.

Că tot vorbeam despre costurile de întreținere, unii și-au dat seama cum să fie practici și au ales varianta unei uși de garaj ce poate avea și rol de izolare termică și fonică. Păstrează astfel temperatura optimă în garaj, încât își permit astfel să depoziteze aici diverse alte bunuri. Uși de garaj secționale cum sunt cele disponibile la Alexiana sunt de așa natură. Iată și ce avantaje au cei care colaborează cu acest furnizor:

  • Două intervenții gratuite, în primii doi ani

Ușa de garaj secțională de la Alexiana are garanția standard de doi ani, timp în care furnizorul își asumă să nu perceapă costurile a două intervenții. Dacă reviziile din doi în doi ani sunt realizate de echipa tehnică de la Alexiana, clientul își poate prelungi durata garanției, până la maxim 11 ani.

  • Garanții extinse

Termenul extins este și în privința returnării produsului, dacă, în vreun caz, clientul nu este mulțumit de cum arată și cum funcționează ușa de garaj, după montare. Are la dispoziție 45 de zile să o returneze și să își primească banii înapoi.

  • O reparație gratuită în primul an

Condiția este ca aceasta să reprezinte maxim 10% din valoarea produsului. Se întâmplă poate să loviți un panou, să nu funcționeze telecomanda sau să o rătăciți. Înlocuirea va fi gratuită.

  • O revizie gratuită în primii doi ani

Ușile de garaj secționale – și nu doar acestea – sunt automatizate. Acestea pot fi acționate din telecomandă sau prin aplicația instalată pe smartphone. O disfuncționalitate a motorului, necesitatea de a verifica sistemul de balans sau articulațiile pot fi motive pentru care chemați echipa Alexiana. Revizia va fi gratuită, dacă nu au trecut mai mult de doi ani de la montaj și nu ați mai apelat la acest serviciu.

Pentru cei care încă nu știu, pentru a comanda o ușă de garaj secțională de la Alexiana este mai ușor ca oricând. Indiferent din ce zona a țării sunt, pot comanda și pot avea parte de același pachet complex de servicii. Echipa tehnică se deplasează la fața locului și măsoară, gratuit. Pe baza măsurătorilor specifice va fi înaintată și oferta finală. În câteva zile, clientul se bucură o ușă de garaj secțională, montată corect și cu garanția primită la pachet.

Sunt disponibile diverse culori și finisaje. Costul estimativ îl puteți afla tot din pagina oficială.

Contact:
www.alexiana.ro
0230 560 560
0755 111 222
office@alexiana.ro

Share