home POLITICA VIDEO Ce fluturi are în scăfârlonţ Anders Behring Breivik

VIDEO Ce fluturi are în scăfârlonţ Anders Behring Breivik

Share

inliniedreapta a aflat ce cârcăieci de pădure umblă prin bimbileaca asasinului norvegian Anders Behring Breivik, pentru că acesta binevoise deja să publice o carte-manifest pe un website de sharing, pentru FaceBook-prietenii săi. O carte cu un nume ambiguu-SF, “2083”, care duce vag şi către un film al lui Kar Wai Wong.

Iată şi versiunea-clip a Manifestului 2083:

De pe la pagina 1.414 a cărţii, Breivik ţine un jurnal pregătitor al atacului. Pregătirea este mai curând o autopregătire pe plan psihic a criminalului. O combinaţie de dilimandreală evidentă cu expunerea unor teze de extremă dreaptă ultraizolaţioniste, antimusulmane, numite de individ anti-“multiculturalism”.

Ziua Veche – Breivik il admira pe Vlad Tepes

Ele sunt grefate pe un euroscepticism care, în forme mai ponderate sau mai radicale, circulă în prezent prin spaţiul european.

Există realităţi europene care se clocesc de mult timp în mentalul colectiv european şi care ameninţă serios democraţia până şi în ţări care păreau foarte departe de astfel de spasme ideologice, precum Norvegia.

HotNews: Ce contine Manifestul lui Anders Behring Breivik: “Cel de-al doilea Razboi Mondial va parea un picnic, comparativ cu carnagiul care va urma!”

Breivik se pregăteşte psihic pentru ordalia ce va urma asasinatului pe care ştie că îl va face – şi pe care îl pune la cale conştient, pentru cazul în care va supravieţui acestuia, adică dacă nu va fi omorât. Această situaţie este numită de el în termeni militari “situaţia post-operaţională” şi este o urmare a unei eventuale “misiuni de succes”:

“M-am gândit la situaţia mea post-operaţională, în cazul în care supravieţuiesc unei misiuni de succes şi trăiesc să suport un proces multicultural. […] Mă vor eticheta ca fiind rasist, fascist, monstru nazist, aşa cum fac de obicei cu oricine se opune muticulturalismului şi marxismului cultural.”

Faptul că există unii oameni serioşi care sunt etichetaţi aiurea ca rasişti nu îl îndrituieşte însă pe Breivik să creadă despre sine acelaşi lucru. Dar el defapt nu este în primul rând un extremist de dreapta, ci un dezaxat. Există semne clare. Am un psihic extrem de puternic”, spune ABB:

“Am un psihic extrem de puternic (mai puternic decât al oricătui individ pe care l-am cunoscut vreodată), dar meditez serios asupra faptului că, probabil, este biologic imposibil să supravieţuiesc mental, probabil din cauza torturii psihice. Cred că va trebui să aştept şi să aflu.”

Reuters – După masacrul de pe insula Utoya

Este evident că nu avem de-a face cu un “candidat manciurian”, adică un tip programat mental prin hipnoză să facă asasinatul, pentru că este cât se poate de lucid şi conştient ce se petrece cu el şi ce anume vrea să făptuiască:

“Când mă voi trezi la spital, după ce voi fi supravieţuit rănilor făcute de puştile cu care s-a tras asupra mea, voi realiza, cel puţin pentru mine personal, că m-am trezit într-o lume de rahat, un coşmar adevărat.”

“Media multiculturalistă”

Breivik introduce o noţiune cu care nu suntem foarte familiarizaţi în România – “media multiculturalistă”. Adică mass-media europeană care, în viziunea ABB, face propagandă pentru un sistem multicultural european. Că tot anunţa deşteptul de Sarkozy eşecul multiculturalismului în Europa:

“Nu numai că toţi prietenii mei şi familia mă vor detesta şi mă vor numi monstru; media unită globală multiculturalistă va găsi o mulţime de metode de a caracteriza asasinatul şi de a-l demoniza.”

Ciudat este că, în cursul mărturisirii autobiografice, Breivik face referire la Cavalerii Templieri, adică la “KT (Knight Templars)”, ca la o organizaţie din care el face parte, care are aceeaşi viziune anti-musulmană ca şi el şi din care fac parte în întreaga Europa 340.000 de naţionalişti militanţi, care mai au la dispoziţie încă 14 ani până în anul 2025, când vor lua puterea:

“Posibil că vor face totul ca să distorsioneze adevărul despre mine, KT şi adevăratele noastre obiective, o încercare de a-i face chiar şi pe revoluţionarii conservatori să mă deteste.

[…] Şi când toate acestea se vor întâmpla majoritatea celor peste 340.000 de militanţi naţionalişti din Europa de Vest trebuie să fie gata să lovească puternic şi fără milă, cu obiectivul de a obţine puterea militară şi politică. Încă mai avem 14 ani (până în 2025) să ne înarmăm, aşa că să ne pregătim în continuare pentru viitoarea lovitură de stat.”

Foarte ciudată această parte din cele scrise de asasin. Breivik scrie despre “adevăratele noastre obiective”, ca şi cum ar exista şi nişte false obiective. Nu este foarte clar dacă acei 340.000 de militanţi naţionalişti sunt membrii aceleiaşi grupări masonice sau este vorba despre extremişti de dreapta.

Şi este destul de straniu că în spatele unei grupări de extremă dreapta s-ar putea afla loji masonice, ştiut fiind faptul că extrema dreapta este declarat anti-masonică.

“Cavalerul Perfect”

Breivik se crede un erou în lupta contra… multiculturalismului:

“Sunt unul dintre mulţii distrugători ai marxismului cultural; un erou al Europei, un salvator al poporului nostru şi al Templului Creştinismului European, desigur. Un exemplu perfect care ar trebui copiat, aplaudat şi celebrat.

JohndeNugent

Cavalerul Perfect care mi-am dorit întotdeauna să fiu. Un Cavaler Justiţiar este un distrugător al multiculturalismului; un distrugător al răului şi un aducător al luminii. Voi şti că am făcut tot ce am putut pentru a stopa şi a opri genocidul demografic şi cultural şi islamizarea Europei.”

Avem şi informaţii destul de concrete despre gruparea de loji masonice în care e membru asasinul:

“KT a fost formată în anul 2002, ca mişcare conservatoare revoluţionară, pentru că ne-am pierdut speranţa că sistemul democratic poate rezolva actualele probleme ale Europei.”

Evident, este greu de determinat dacă aceşti aşa-zişi “Cavaleri Templieri” la care se referă Breivik şi în numele căruia ar da impresia tipul că scrie, care s-ar fi înfiinţat acum nouă ani, sunt totuna cu vechea organizaţie – despre care se spune că ar fi mama şi tata masoneriei speculative, au ba.

Mai mult ca sigur că oricând Cavalerii Templieri vor putea să spună că “asta” din care face parte Breivik este o falsă organizaţie masonică, ori ca fraţii săi să se delimiteze igienic de el şi să afirme că nu au nici o treabă cu tembelismele tânărului, vizibile în acest jurnal.

Deja liderul partidului de extremă dreapta norvegian din care face parte Anders Behring Breivik s-a delimitat de acesta, exprimându-şi consternarea. Ceea ce nu spune foarte multe despre cum gândeşte în realitate. Poate că s-a delimitat pentru că i-a demascat.

Share