home CORUPTIE, POLITICA Ce fel produce PSD fake news pe banii noştri. Dezvăluie Clotilde Armand

Ce fel produce PSD fake news pe banii noştri. Dezvăluie Clotilde Armand

Share

Europarlamentarul USR Clotilde Armând prezintă dovada că site-ul stiripesurse.ro, patronat de Iosif Buble, soţul deputatului PSD Diana Tuşa, este alimentat de PSD cu sume consistente din fondurile publice.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

“Săptămâna trecută a apărut în Ziua News un articol despre mine comandat şi scris în laboratorul de propagandă pesedista. De ce spun asta? Pentru că articolul respectiv este nesemnat, plin de injurii şi fake news la adresa mea. N-aş fi dat mare atenţie dacă mizeria aceasta nu era folosită de mai multe publicaţii online pentru manipularea opiniei publice. În fine, printre aceste ”publicaţii” s-au numărat şi Ştiri pe Surse & Bugetul . ro. Ambele site-uri apropiate de deputata PSD Diana Tuşa şi soţul dânsei.

Atunci am promis că mă voi ocupa să demontez propaganda de fake news şi să vă arăt cine alimentează cu bani reţeaua PSD. Începem azi cu firma Soma Social SRL. Această firmă vinde publicitate pentru site-ul Ştiri pe Surse. În plină stare de urgenţă, firma a primit ieri peste 50.000 EURO, în 30 de minute, de la Primăria Sector 5. Această firmă este abonată la contracte pe bani publici. În perioada guvernării PSD, a primit contracte de peste 600.000 lei din partea mai multor instituţii publice.

Şi încă ceva foarte important: ’Din informaţiile Europei Libere, PSD a încheiat un contract cu o firmă apropiată de Diana Tuşă, deputat PSD. Firma urmează să ajute partidul pe partea de comunicare’’’, a precizat europarlamentarul USR.

Primăria Sectorului 5 este condusă de Daniel Florea (PSD). Acesta s-a remarcat în ultimele două săptămâni printr-o amplă campanie de pomeni din banii publici, speculând epidemia de coronavirus.

De altfel, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, după ce în Sectorul 5 au fost distribuite, fără respectarea normelor de protecţie împotriva infecţiei cu coronavirus, pachete către populaţie care conţineau şi materiale electorale cu primarul Daniel Florea.

„La data de 25 martie 2020, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 5 s-a înregistrat dosarul penal având ca obiect denunţul penal formulat de un partid politic cu privire la comiterea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, constând în aceea că, începând cu data de 15 martie 2020, reprezentanţii UAT Sector 5, împreună cu alte instituţii publice de interes local, aflate sub autoritatea administrativă a Consiliului Local al Sector 5, au început să distribuie, fără nicio protecţie adecvată, respectiv fără respectarea normelor de igienă impuse de autorităţile statului, diverse pungi şi pachete către populaţia Sectorului 5, în scop electoral”, se arăta într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 5.

Citeşte şi
Olguţa Vasilescu: PNL a furat 2 miliarde de euro, în pandemie

Lia Olguţa Vasilescu a afirmat că guvernul PNL ar fi furat 10 miliarde de lei Read more

PSD vrea campanie când poate să strângă mâinile alegătorilor

Deputatul PSD Valeriu Steriu dă de gol strategia PSD, care urmăreşte să amâne cât mai Read more

PSD îi cere lui Klaus Iohannis să vină din nou la guvernare

Preşedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, le cere lui Klaus Iohannis şi liderilor PNL să Read more

Titus Corlăţean umblă ostentativ prin Senat, cu masca la bărbie

Senatorul PSD Titus Corlăţean a refuzat să îşi ţină masca pe fată în timpul unui Read more

PSD a refuzat iarăşi discutarea tăierii pensiilor speciale

USR reclamă că reprezentanţii PSD au refuzat, în Birourile permanente reunite, să introducă pe ordinea Read more

PSD a refuzat să facă stocuri de medicamente şi echipamente de protecţie

Ministrul de Interne Marcel Vela a prezentat, în timpul dezbaterii moţiunii simple, iniţiate împotriva sa Read more

Surse. Ar urma să apară un nou PSD, concrescut din aripa PRM-istă

Apelul lui Codrin Ştefănescu, adresat „sutelor de mii de membri ai PSD”, de a răsturna Read more

Codrin Ștefănescu cere pesedistului de rând să “recupereze partidul de la securici”

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, le cere „sutelor de mii de membri” ai Read more

Deputatul Mitralieră decolează. Prin termoscanare, se obţin datele personale!

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, spuranumit deputatul Mitralieră, susţine că prin termoscanare „se accesează toate datele Read more

Dumitru Buzatu este categorisit ca marxist-leninist chiar de Antena 3

Baronul PSD Dumitru Buzatu a avut o reacţie furioasă la Antena 3, după ce realizatorul Read more

Share