Cazinoul online vs. cazinoul tradițional

Share

Internetul a ajuns să domine treptat aproape fiecare aspect și activitate a vieții noastre. Dacă până acum câțiva ani, problemele de natură administrativă-birocratică nu se puteau rezolva decât exclusiv prin deplasare la sediul instituției, la un ghișeu, acum corespondența care privește eliberarea unui document se poate face inclusiv online. De asemenea, în urmă cu 20 de ani, televizorul era principala sursă de divertisment din casa ta, însă acum, cu diversificarea internetului, cel mai probabil preferi să vizionezi un film pe o platformă de streaming video sau pe Youtube.

La fel ca în toate aceste domenii și în sectorul industriei cazinourilor și jocurilor de noroc internetul a avut un cuvânt important de spus. Cvasi-majoritatea providerilor de jocuri s-a extins în spațiul virtual și au profitat de prezența internetului facilitând jucătorilor un nou mediu de a-și încerca norocul: cazinourile online. Evident că și agențiile tradiționale au evoluat, astfel încât ambele forme de exprimare au ajuns să se concureze puțin și să investească bani mulți în marketing pentru atragerea de noi și noi jucători.

Iată mai jos principalele avantaje ale jocului la un cazino online, dar și aspectele de care trebuie să ții cont dacă îți dorești să investești într-un astfel de hobby. 

5 Avantaje ale cazinourilor virtuale

  1. Poți juca jocurile tale preferate din confortul propriei case

Principalul avantaj al jocului într-un cazino virtual este că nu mai pierzi timp cu deplasările inoportune spre un anumit loc din oraș. Poți juca jocul tău preferat din confortul propriei case și pe aproape orice tip de device electronic: PC, laptop, smartphone, tabletă. Dacă ești la început de drum și nu știi unde găsești un astfel de cazino, care să fie și de încredere, poți apela la lista propusă de profesioniștii de pe Jucătorul.ro. Aici găsești doar cazinouri licențiate și verificate.

  1. Joci fără bani

Un alt avantaj la cazinourilor online, spre deosebire de cele tradiționale, de la stradă, este că poți juca în mod complet gratuit. Mai toate site-urile online, pentru a atrage noi jucători, dar și pentru a le crea utilizatorilor o zonă de învățare și distracție fără riscuri, oferă jocuri gratuite, fără depunere. Ele reprezintă o bună modalitate de antrenament înainte de depunerea de bani reali în cont.

  1. Obții mai multe bonusuri și recompense de fidelitate

Cazinourile online au o rețea de marketing și de bonusare mult mai bună decât cazinourile fizice, de unde poți ieși chiar fără niciun profit. Pe de altă parte cazinourile online au programe coerente de fidelitate ce presupun bonusuri, recompense și restituiri de bani pentru a promova jocul în continuare.

  1. Nu promovează consumul de băuturi alcoolice și tutun

Majoritatea cazinourilor tradiționale dețin un bar sau o zonă care promovează consumul de produse alcoolice. Acest lucru este de înțeles, deoarece fiecare business încearcă să profite la maxim de oportunitățile care i se ivesc. Pe de altă parte, dacă îți dorești să joci jocurile tale preferate fără să fii într-un mediu în care se consumă alcool sau tutun, cazinourile online reprezintă cea mai bună opțiune. 

  1. Gamă vastă de jocuri

Cazinourile clasice sunt, de multe ori, limitate de spațiu și nu pot dispune de o ofertă de jocuri atât de diversificată precum jocurile listate de cazinourile virtuale. Poate îți dorești să joci un tip de joc mai nișat, pe care nu îl găsești decât în anumite cazinouri. Dacă nu ești dispus să te deplasezi la acel tip de cazino, trebuie să știi că pe platformele online găsești aproape orice tip de joc. Este imposibil să nu afli ceva, pe gustul tău.

   În concluzie, în „lupta” dintre cele două tipuri de cazinouri, cele online par a avea un plus. Și, oricum, viitorul pare să fie al celor care folosesc internetul și instrumentele pe care le oferă. În plus, actuala legislație românească în domeniul jocurilor de noroc se va schimba destul de mult, îngrădind treptat expansiunea și exprimarea sălilor de jocuri tradiționale, astfel încât migrația înspre online va fi una naturală în următorii ani.

Share