Vlad Bontea (PSD), vicepreşedinte ANCOM, e urmărit penal

Share

Vlad Bontea (PSD), liderul organizaţiei Strehaia, noul vicepreşedinte ANCOM, este urmărit penal pentru lovire şi alte violenţe.

Vom vedea mai jos care este exact semnificaţia că Bontea e liderul PSD Strehaia. Are legătură directă cu urmărirea penală.

Vlad Bontea (PSD), vicepreşedinte ANCOM, e urmărit penal

Vlad Bontea, liderul PSD Strehaia, este urmărit penal pentru lovire și alte violențe, fiind acuzat că l-ar fi snopit în bătaie pe vicepreședintele PRM Strehaia, Ion Băltăcescu.

Potrivit unui răspuns adresat la o cerere formulată de vicepreședintele PRM Strehaia, Ion Băltăcescu, Parchetul de pe lângă Judecătoria Strehaia confirmă faptul că, în dosarul numărul 737/P/2009, s-a început urmărirea penală față de învinuitul Vlad Bontea, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, conform Ziare.com.

Cu alte cuvinte, Vlad Bontea, liderul PSD Strehaia, l-a bătut măr, de i-a sunat apa-n cap şi i-au făcut ochii ca jackpoturile, pe Ion Băltăcescu, liderul PRM Strehaia. He beated the shit out of him. Exact ce trebuie la ANCOM.

Citeşte şi: Penali cu funcţii din PSD. O parte dintre ei…

Pe 27 noiembrie 2012, în articolul Mafiotul Dumitru Iliescu vrea NEAPĂRAT să deschidă Parada Națională de 1 Decembrie!, Sorina Matei scria că Mitică Iliescu vrea să deschidă parada cu Anne Marie Bontea.

Aceasta este fiica lui Vlad Bontea şi nepoata lui Iliescu. De ce? Păi pentru că de ce? Pentru că Loredana Bontea, soţia lui Vlad Bontea, este fiica lui Dumitru Iliescu.

De baştină din Strehaia, Mitică Iliescu a condus filiala PSD Strehaia, pe care a lăsat-o moştenire ginerelui Vlad.

Citeşte şi: Vasilcoiu (PSD): „Bărbaţii adevăraţi sunt pesedişti”

Pe 24 octombrie 2014, EvZ scria că Vlad Bontea face parte din reţeaua de firme a lui Dumitru Iliescu.

Până în anul 2014, Vlad Bontea a fost șeful Cancelariei Instituției Prefectului din Mehedinți, județul controlat pe atunci de baronul local Adrian Duicu (PSD).

În anul 2012, Bontea, care este vicepreședinte al PSD Mehedinți, a declarat că deține trei ceasuri de 38.000 de euro și bijuterii de zece mii.

Fiica, Anne Marie, pasionată de călărie

… şi probabil că tatăl i-a cumpărat un cal de rasă. Contul de Facebook al lui Vlad Bontea e plin de poze cu fiica lui practicând hipismul. Ceea ce e un lucru bun şi sănătos. Orice copil din România a practicat hipismul, e sport de mase.

În declaraţia lui de avere, vicepreşedintele ANCOM a trecut un cal de sport, de rasă selle francais, cumpărat cu 4.000 de euro. Mai are bijuterii de aur de 10.000 de euro şi un ceas Tag Heuer, de 3.000 de euro. Are două conturi bancare, la Unicredit Bank (224.393 de lei) şi la BNP Paribas (34.000 de lei).

Soţia lui lucrează la Romsilva, unde are venituri anuale de 74.354 lei (indemnizatie) şi două salarii (48.756 lei şi 25.282 lei). Pe declaraţia sa de avere, nu se înţelege clar dacă semnătura este de pe 24 ianuarie 2021 sau 2024.

Declaraţia de interese este albă. Ca neaua.

Share