home ECONOMIE Cazarea în regim hotelier și avantajele beneficiarilor

Cazarea în regim hotelier și avantajele beneficiarilor

Share

Sunt anumite perioade din an atât de aglomerate încât posibilitatea de a găsi cazare în capitală sunt destul de mici. Din cauza cererii ridicate a publicului, a apărut o nouă metodă de cazare, care pare să fie cu mult mai satisfăcătoare decât alternativele. Este vorba despre cazarea în regim hotelier, care vine la pachet cu o mulțime de beneficii.

Dorința este aceea de a beneficia de un confort pe măsură, alături de condiții asemenea. Au început să depășească cererile pentru o cameră la hotel cele ale apartamentelor în regim hotelier și este de înțeles de ce se întâmplă asta. Reprezintă o modalitate de cazare de viitor, care pare să se dezvolte mai accelerat decât ar fi anticipat hotelierii. Aceștia sesizează diferența între mersul afacerii de dinainte de a fi îmbrățișată și în țară la noi o asemenea variantă de cazare și modul în care se derulează lucrurile în prezent.

ROcazare este un aliat de încredere pentru cei aflați în căutarea unei garsioniere sau a unui apartament regim hotelier Bucuresti, acesta punând la dispoziția lor oferte variate, ce au la bază transparența și sinceritatea. Pentru a aduce publicului soluții de cazare echitabile, societatea a avut în vedere adaptarea continuă la nevoile acestora, ținând totodată cont și de standardele ce trebuie respectate pentru a putea menține o afacere legală pe piața de profil. Iată care sunt avantajele de care se bucură cei care optează pentru servicii precum sunt cele oferite pe rocazare.ro.

Avantajele cazării în regim hotelier

  • Un spațiu imobiliar întreg la dispoziția beneficiarilor

Optând pentru acest regim de cazare, utilizatorii se bucură de un imobil pus la dispoziția lor pe întreaga perioadă a cazări. Este asemenea spațiului propriu, acesta de asemenea fiind decorat într-o notă personală, elegantă, dar mai ales ce definește confortul.

Este vorba despre garsoniere sau apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, ce dispun de bucătărie și baie moderne. Asta înseamnă că cei cazați au la dispoziție toate mijloacele pentru a se relaxa corespunzător și pentru a nu simți lipsa căminului propriu.

  • Prețuri mai accesibile

Este preferată această variantă de cazare, mai ales când este vorba despre călătorii cu grupul sau excursii cu familia. Costurile sunt aproximativ aceleași ca în cazul cazării în unități hoteliere, însă spațiul nu se limitează la camera de două persoane și baie, ci la un întreg imobil.

Nu există restricții privitoare la numărul de persoane ce se pot caza, nu există oră de stingere, nu există vecini supărători care sunt deranjați de obicei și de cel mai mic zgomot.

  • Opțiuni mai variate

Spre deosebire de camerele de hotel, care sunt de obicei organizate în mod standard, spațiile propuse de ROcazare prezintă o notă personală, în sensul că sunt mobilate și aranjate în așa fel încât oaspeții să aibă parte de maximum de confort, să fie primiți cu aceeași căldură ca acasă.

Desigur că avantaje asigurate de această metodă de cazare sunt mult mai multe. Cei interesați le pot descoperi pe rocazare.ro, respectiv optând pentru această alternativă atunci când călătoresc în capitală, indiferent de motiv.

Citeşte şi
Ringier preia Edipresse A.S. România

Ringier AG, cea mai mare companie de media din Elveţia, cu operaţiuni la nivel internaţional, Read more

Revista Presa(rilor)

BadPolitics anunta ca Disponibilizatii de la Realitatea scot salariile compensatorii cu forcepsul de la Vantu. Read more

STAREA PRESEI: De ce au incredere oamenii in presa corupta? (prof. Mihai Coman pentru HotNews)

Euforia si solidaritatea care au marcat momentele de inceput ale presei libere au disparut treptat Read more

Dan Armeanu (ASF): Pandemia Covid-19, impact scăzut asupra sistemului de pensii private

Vicepreşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară, al Sectorului Sistemului de Pensii Private - domnul Dan Armeanu, Read more

Pandemia cere readaptare – ce se schimba in ceea ce priveste magazinele de piese si accesorii auto

In perioada de pandemie multe din domeniile de activitate au fost atat de afectate de Read more

2 efecte ale pandemiei asupra tendințelor de cumpărare – brandurile românești sunt mai apreciate

Am asistat la o perioadă care a dat peste cap economia și ritmul vieții. Tot Read more

Gabriel Grădinescu – ASF este garantul legalității pe piața de capital

Vicepreședintele ASF pentru Sectorul Instrumente și Investiții Financiare - Gabriel Grădinescu, a declarat...

Ciolacu: „Cîţu trebuie să plece, nivelul de trai a devenit mult mai ridicat!”

Noi gafe penibile ale şefului PSD, Marcel Ciolacu. Încercând să justifice moţiunea simplă pe care Read more

Valentin Ionescu (ASF): Actuala criză va forţa renaşterea multor industrii

Criza actuală va genera apariţia de oportunităţi imense de inovare şi va forţa renaşterea multor Read more

Share