home DIVERSE Câte lucruri știu mămicile despre scutece? Nichiduță vine în ajutorul lor!

Câte lucruri știu mămicile despre scutece? Nichiduță vine în ajutorul lor!

Share

Pe lângă o alimentație bogată în vitamine și minerale, strict necesare pentru o dezvoltare corectă, bebelușii trebuie să aibă parte și de o igienă strictă. Poate printre cele mai necesare lucruri chiar de la naștere se numără și scutecele. Aparatia lor pe piața de profil a însemnat un motiv pentru care părinții pot respira ușurați în zilele noastre.

Pe cât de diversitificate sunt scutecele la ora actuală, pe atât de periculoase pot fi pentru bebeluși. Calitatea scutecelor produse de anumite firme lasă de dorit de multe ori, iar asta ar trebui să fie un motiv pentru care părinții să fie mult mai atenți atunci când le aleg. O sursă sigură din care se pot face achiziții de acest fel este și nichiduta.ro, magazinul din care a început nebunia scutecelor online.

Pielea sensibilă a bebelușilor își spune cuvântul în procesul de alegere al scutecelor

Statistic vorbind, pielea bebelușilor este de 5 ori mai sensibilă decât cea a adulților. Asta înseamnă că dacă noi adoram să purtăm pantaloni, de exemplu, dintr-un anumit material, s-ar putea ca cei mici să nu îl suporte în niciun fel, iar pielea lor să aibă de suferit în acest caz.

Totodată, o altă statistică ne arată că bebelușii poartă în medie scutece peste 10.000 de ore! Această cifră ar trebui să stârnească o mai mare atenție în rândul părinților atunci când aleg scutecele pentru cei mici.

Primul pas – inspectarea materialului

În general, scutecele disponibile pe piață sunt din două tipuri de materiale: naturale și nenaturale. În rândul celor naturale enunțam bumbacul organic, cânepă sau bambusul. Scutecele sintectice, nenaturale sunt în general din latex.

Scutecele de unică folosință sunt de obicei din materiale nenaturale precum poliacrilat de sodiu, dioxină. Ele conțin și parfumuri sintetice, dar și acel gel absorbant al umidității tip polimer. Se poate spune că aceste scurtece sunt cele mai folosite în rândul bebelușilor familiilor din România. Prețul lor este pliabil pe orice buget, iar reacțiile adverse ale pielii nu au niciun motiv să apară.

Scutecele din compoziție ecologică 100% sunt cele refolosibile, mai noi pe piața de profil din România. Precum cele de unică folosință, și aceastea sunt extrem de prietenoase cu pielea. Un avantaj uriaș al lor este acela că se pot modela pe corpul bebelușului, crescând astfel și capacitatea de absorbție, însă fără să o depășească pe cea a scutecelor de unică folosință.

Nichiduță – magazinul mămicilor și al bebelușilor!

Nichiduță a venit cu ceva nou pe piața online și anume cu diversitate în ceea ce privește articolele de tot felul pentru mămici, dar și pentru bebeluși. Astfel, în cadrul magazinului online nichiduta.ro se regăsesc scutece de tot felul – atât de unică folosință, cât și refolosibile, scutece chiloțel, dar și paturici de unică folosință și chiar scutece pled.

Nichiduta își dorește ca mămicile de pretutindeni să înțeleagă de cât de multă atenție are nevoie pielea bebelușilor, mai ales în primii ani de viață, atunci când scutecele sunt absolut necesare. Pentru o analiza cu proprii ochi privind diversitatea, dar și calitatea scutecelor, mămicile interesate sunt invitate să acceseze nichiduta.ro.

Share