Cătălin Cherecheş, HCM Baia-Mare, în vizorul DNA

Share

Primarul oraşului Baia-Mare, Cătălin Cherecheş, şi responsabilii clubului local e handbal HCM sunt vizaţi de percheziţiile procurorilor DNA.

Cherecheș spune că au fost ridicate de la Primăria Baia-Mare şi de la clubul Handbal Club Muncitoresc Minaur documente “care au legătură cu clubul de handbal fete și băieți”.

Victimizându-.se, Cătălin Cherecheş, care este membru UNPR, susţine că ia în considerare inclusiv suspendarea finanțărilor echipelor sportive și retragerea acestora din competiții.

Cătălin Cherecheş:

Este o solicitare a DNA. Vom face o conferință de presă pentru a anunța că, până la rezolvarea suspiciunilor și până la elaborarea de către Guvern și Parlament a unor prevederi legale, care să ne încadreze clar modul în care susținem sportul, noi, municipiul Baia-Mare, ne vom retrage din susținerea Sportului, Culturii etc..

Înțeleg că țara asta se dorește a fi una de oameni bolnavi, nu de oameni sănătoși. Se va ajunge să retragem echipele din Liga Națională, Liga Campionilor, la rugby la fel, dacă asta se dorește, pentru că, dacă suspendăm finanțările de la Primărie, acolo se va ajunge.

Cherecheş se victimizează, făcându-se că nu înţelege că bugetul Primăriei a fost prejudiciat, fără acoperirea sumelor bugetate şi prin realizarea de acte false şi nu este vorba despre o vendetă.

Share