home POLITICA Carmen Dumitrescu (Liber în Teleorman) susţine că Dragnea a decolat din realitate

Carmen Dumitrescu (Liber în Teleorman) susţine că Dragnea a decolat din realitate

Share

Jurnalista de la Liber în Teleorman, Carmen Dumitrescu, analizează profilul mitomanului Liviu Dragnea, după ce acesta a mințit că ar exista la DIICOT un dosar privind asasinarea lui.

Astfel, jurnalista reliefează cât de prost minte Dragnea, întrucât cei din jurul său îl țin într-o realitate paralelă. Pe cale de consecință, Dragnea nu mai face diferența dintre realitate și minciună, subliniază Carmen Dumitrescu.

Redăm postarea lui Carmen Dumitrescu:

“N-am văzut pe nimeni care să mintă în halul în care o face Dragnea. Adică sunt moduri de a minți care pot induce lumea în eroare pe termen lung, fără ca minciuna să iasă vreodată la suprafață. Dar Dragnea minte ca și cum și-ar dori să fie prins. Parafrazând, e cam așa: “Cineva dorește asasinarea mea. E și un dosar la DIICOT pe tema asta”, iar DIICOT răspunde, la câteva minute distanță: “Ceee??? Ce dosar? Ce asasinat? Cine e Dragnea?”

Era clar că presa va contacta DIICOT-ul după declarație. Știai că nu e niciun dosar pe tema asta. De ce să pici de mincinos epocal?

Păi pentru că deja mintea lui s-a structurat pe realitatea paralelă pe care slugile lui i-o construiesc zi de zi…. Și nu mai poate face diferența dintre realitate și minciună. De aia nici nu minte bine. Minciuna inteligentă presupune înțelegerea realității și calculul realist al rezultatelor. Gândiți-vă la un om internat la un spital de boli nervoase care vă spune că e Ștefan cel Mare. Cam pe acolo e și Dragnea, cu asasinii din capul lui cu tot”, a scris Carmen Dumitrescu pe Facebook.

Share