home POLITICA Carmen Dan vrea dotarea Jandarmeriei cu echipamente pentru intervenţii

Carmen Dan vrea dotarea Jandarmeriei cu echipamente pentru intervenţii

Share

Prioritatea ministrului de Interne Carmen Dan în noul Guvern este una previzibilă. Anume, ea vea dotarea Jandarmeriei cu echipamente de intervenţie, pentru că instituţia este foarte solicitată. Vă sună cunoscut acest lucru? Este vorba despre voi.

Microfon descoperit de Carmen Dan în cubiculumul ei de serviciu

Carmen Dan vrea reformarea Poliţiei

Un alt obiectiv al său este reformarea Poliţiei. Întrebată de ce criteriile de integritate nu au fost luate în considerare la nominalizarea miniştrilor de către PSD, Carmen Dan a replicat:

Nu înţeleg la ce vă referiţi.

Am început să facem lucruri bune, vom continua să facem lucruri bune.

, a declarat ministrul de Interne după şedinţa CExN al PSD. Ea a precizat că unul dintre obiectivele sale este reformarea Poliţiei.

Carmen Dan nu pricepe ce sunt acelea criterii de integritate

”Jandarmeria, altă prioritate care nu a apărut acum, de a dota această armă importantă a ministerului cu mijloace şi echipamente de intervenţie, pentru că ei sunt foarte solicitaţi”, a adăugat demnitarul.

Întrebată de ce criteriile de integritate nu au fost luate în considerare la nominalizarea miniştrilor de către PSD, Dan a replicat: ”Nu înţeleg la ce vă referiţi. Cei care au făcut nominalizările au susţinut şi de ce fac nominalizări (…) S-a discutat despre fiecare nominalizare şi ce îl recomandă”.

Share