home CORUPTIE, EVENIMENT, POLITICA Carmen Dan ameninţă semnatarii petiţiei trimise la ONU privind 10 august

Carmen Dan ameninţă semnatarii petiţiei trimise la ONU privind 10 august

Share

Ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a ameninţat voalat pe cei care au semnat petiţia Declic, prin care a fost sesizată ONU în legătură cu reprimarea violentă a protestului din 10 august.

Carmen Dan minte cum respiră

Ea a spus că îi „putem identifica” uşor pe aceştia.

„Eu zic că este normal ca ONU să ceară informaţii pentru că nici o instituţie naţională sau internaţională nu poate ignora o petiţie. Ştim că la baza acestei solicitări a fost o petiţie. Putem identifica şi cine a făcut-o, dar nu asta-i problema.

Pentru că e dreptul fiecăruia să facă o petiţie. Ştim cu toţii că există o petiţie care a fost înaintată şi către ONU. Chiar e bine că ONU a cerut datele Guvernului pentru că ne interesează să se stabilească adevărul aşa cum este el şi nu cum îl prezintă unii”, a spus Carmen Dan la Realitatea TV.

Carmen Dan, printre cei investigaţi de Organizaţia Naţiunilor Unite

Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) investighează intervenţia Jandarmeriei de la mitingul din 10 august şi cere explicaţii Guvernului României pentru folosirea forţei împotriva demonstranţilor paşnici, anunţă comunitatea Declic.

În urma protestului Diasporei, Declic a lansat o petiţie, prin care cerea investigarea şi sancţionarea abuzurilor Jandarmeriei la mitingul din Piaţa Victoriei. Petiţia a adunat peste 80.000 de semnături.

Comunitatea Declic anunţă, pe Facebook, că a fost informată de ONU cu privire la corespondenţa purtată cu Ministerul Afacerilor Externe din România pe tema încălcării drepturilor omului la protestul diasporei şi vorbeşte şi despre o scrisoare trimisă de Organizaţia Naţiunilor Unite ministrului Teodor Melescanu.

Citeşte şi
Postul de televiziune Realitatea TV va avea emisia suspendată joi, 17 ianuarie, pentru 10 minute,
ONG-ul Declic a realizat un apel către Organizaţia Naţiunilor Unite pentru începerea de către aceasta
“Afacerea Bastroe” tine de aceasta ultima misiune a “Ucrainei”, de “acoperire” a strategiei pe termen
Cei care au cunoscut-o pe Cristina Verona nu cred în varianta anchetatorilor, iar publicul a
Intervenția aeriană a Vestului în Libia nu a oferit până acum o ieșire, ci dimpotrivă,
~histrionismul Rodicai Stanoiu~Prima casa 4~Gitenstein despre energetica~un roman decapitat la Misiunea ONU din Afganistan~
Premierul israelian profita de situatia creata in Libia pentru a se rafui cu regimul lui
Cand intră francezii într-o bătălie, iese bulibăşeală de nu mai înţelegi cine cu cine. Ieri,
Rezolutia lasa cale libera aliatilor la lovituri aeriene contra obiectivelor militare libiene. Zece din 15
~situatia ramane critica~aruncand apa din elicopter~reactoarele japoneze, prea vechi~Gaddafi vrea sa-i rupa pe rebeli, SUA
Share