home CORUPTIE, EVENIMENT Camelia Voiculescu este executată silit de Fisc în Dosarul ICA

Camelia Voiculescu este executată silit de Fisc în Dosarul ICA

Share

Fiscul a scos la licitaţie casa de vacanţă deţinută de Camelia Voiculescu în Predeal, pentru a recupera prejudiciul în Dosarul ICA, în care tatăl acesteia a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Marea problemă a condamnărilor din România în cazuri de mare orupţie pare a fi faptul că nu se recupereazî prejudiciul stabilit de Instanţă, iar dacă da se recuperează doar parţial.

ANAF organizează înainte de Crăciun o licitaţie de vânzare a vilei Cameliei Voiculescu, asupra căreia s-a instituit sechestru. Preţul de pornire este de 343.000 de euro, fără TVA.

Pe 22 decembrie, ora 12.00, la sediul Finanţelor Publice Braşov este o licitaţie de vânzare a casei acesteia, dar şi a terenului vilei, de 901 mp, potrivit ANAF.

Casa junei Voiculescu are patru niveluri – demisol, parter, etaj, mansardă şi include pivniţa, cămara, bucătăria, atelierul, sera, mai multe terase, un garaj, un birou, dressing-uri, balcoane, trei dormitoare şi trei camere de zi.

Pentru noi, cel mai şocant este că proprietatea Cameliei Voiculescu include şi o pivniţă. Probabil că noi nu ştim, dar aici îşi făcea antrenamentul pentru bulău tatăl domniei-sale, Dan Voiculescu.

În anunţ nu e specificată suprafaţa vilei sau a pivniţei (zisă Beciul Domnesc), ci doar a curţii, poreclită intravilan.

Share