Cadouri pentru angajați și copiii lor de 1 Iunie

Share

Ziua copiilor este așteptată în egală măsura de copii și părinți, pentru a-și aminti de veselia copilăriei și de libertatea jocului. O companie care se respectă caută să ofere o mică atenție copiilor angajaților, fie că este vorba de ceva simbolic, cum ar fi baloane, ciocolată dulciuri, fie pachete care includ jocuri, cărți sau altele. Este important să nu lași această zi să treacă nemarcată, întărind astfel relația cu angajații și conexiunea cu aceștia și familiile lor.

Dacă ești în pană de idei în ceea ce privește achiziția de cadouri de 1 iunie ziua copilului, iată câteva opțiuni:

Un set de jocuri educative

Există atâtea opțiuni disponibile încât nu ai cum să dai greș: puzzle, jocuri de societate, jocuri de logică, etc. Acestea sunt grozave pentru timpul petrecut în familie, contribuind la dezvoltarea unor abilități, stimularea creativității, capacitatea de luare a deciziilor și altele. 

Bilete la un parc de distracții

Pentru persoanele care preferă un cadou sub formă de experiență, poți strecura în cosuri cadou angajati și așa ceva. Astfel vei oferi o experiență grozavă întregii familii, iar parcurile de distracții oferă opțiuni pentru toată familia. Totodată sunt ocazii pentru amintiri de neuitat iar 1 iunie poate fi ziua ideală pentru a o petrece într-un asemenea parc. 

Seturi de pictură și desen

Acestea pot include versiunile moderne de picturi pe numere, sau cele clasice cu pensule, hârtie de desen specială, ce pot fi o alegere excelentă pentru petrecerea timpului liber. Dacă vrei să mergi mai departe și știi că cei mici sunt pasionați, le poți oferi cadou un curs de pictură pentru copii sau în familie. Sau de modelaj în lut, dans, sculptură, etc. Cadourile sub formă de artă sunt o alegere excelentă și un cadou care poate fi apreciat și folosit de multe ori în viitor. 

Accesorii de birou personalizate

Poate fi numele sau inițialele persoanei, sau personajele preferate ale copiilor. Astfel cei mici își pot exprima personalitatea și pot include: stilouri, carioci, creioane, caiete, calendare sau chiar rucsac, șapcă sau tricou. Cei mici vor aprecia aceste obiecte mai ales că le vor folosi frecvent, deci face cadoul și mai apreciat și memorabil. 

Seturi de cărți

Pachetele de cărți specifice vârstei îi încurajează pe cei mici să exploreze lumea într-un mod distractiv și educativ. Acestea pot fi senzoriale, de povești, romane, cărți de colorat, cărți de știință și multe altele. În plus cărțile pot fi ocazii minunate de a citi împreună sau a povesti. 

1 iunie este o zi specială pentru toți copiii așa că merită sărbătorită cum se cuvine, mai ales în cazul angajaților și a copiilor lor, care se vor simți văzuți și apreciați, indiferent cât de mic sau mare este cadou.

Share