Bogdan Chirieac: „Orban se va retrage, Rareş Bogdan, mai potrivit ca preşedinte PNL

Share

Fostul jurnalist Bogdan Chirieac, analist de studiu la RTV şi Antena 3, spune noi aberaţii, cu ochelarii aburiţi de inteligenţă.

Bogdan Chirieac a susținut la Antena 3 că Ludovic Orban se va retrage din cursa pentru președinția PNL. El afirmă că Emil Boc sau Rareș Bogdan sunt mai potriviți pentru șefia PNL decât Florin Cîţu.

„În opinia mea, domnul Ludovic Orban nu are nici o șansă să câștige președinția PNL, din simplul motiv că președintele Klaus Iohannis nu îl susține. Ba, chiar după ce am văzut, la depunerea de coroane, cu ocazia Zilei Eroilor, nu vreau să spun că îl disprețuiește, dar nici departe nu e.

(…) Partidul nu se rupe câtă vreme va fi președintele Klaus Iohannis la Cotroceni. Cine ar îndrăzni să facă acest lucru? Știm ce ar însemna acest lucru. În opinia mea, domnul Orban se va retrage din cursă în luna august, pentru a-și menține funcția de președinte al Camerei Deputaților. Este fără speranță această campanie electorală.

Interesant e de ce a ales Klaus Iohannis să îl sprijine pe Florin Cîţu, care poate fi specialist, dar e tipul de anti-lider politic. Emil Boc, ca lider politic, sau Rareș Bogdan erau mai degrabă potriviți ca președinți ai PNL, decât domnul Cîţu.

Există o singură explicație: Faptul că în continuare Klaus Iohannis vrea să conducă cu mână de fier și Guvernul, și partidul. Din acest punct de vedere, nu cred că îi va permite lui Ludovic Orban să facă disidență”, a susţinut Bogdan Chirieac, la Antena 3.

Share