home CORUPTIE, MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Bogdan Chirieac despre Ciolacu: Ştiu că a muncit foarte mult în ultimul timp

Bogdan Chirieac despre Ciolacu: Ştiu că a muncit foarte mult în ultimul timp

Share

Analistul Bogdan Chirieac, apropiat al conducerii PSD, afirmă că lui Ciolacu i s-a făcut rău în timpul unei conferinţe de presă la sediul PSD pentru că „a lucrat foarte mult”.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

El l-a lăudat pe Ciolacu pentru că a refuzat ambulanţa.

„E un eveniment nefericit, poate a fost o criză de glicemie. Ştiu că preşedintele Ciolacu a lucrat foarte mult, nu a mai ajuns acasă la Buzău, e tot timpul la partid şi parlament. Epuizarea poate duce la astfel de lucruri. Indiferent dacă sunt simpatizanţi sau opozanţi politici, toată lumea e de acord că e un eveniment nefericit.

În afară de interviurile luate via web, online, internet, nu l-am mai văzut faţa în faţă de foarte multe luni de zile, peste jumătate de an. Din ceea ce ştiu, are o activitate intensă în ultima perioadă, poate fi o explicaţie. Dânsul, dacă poate merge cu maşina la spital, e un lucru bun. Poate de ambulanţă avea nevoie altcineva. Nu e primul lider care are nevoie de medici în timpul unei conferinţe de presă. Acum câteva luni era doamna Angela Merkel într-o stare similară. Speram să nu fie nimic grav!”, a declarat Bogdan Chirieac, la România TV.

Marcel Ciolacu a fost la un pas de leşin, în timpul unei conferinţe de presă, în care susţinea că Iohannis va „tăia pensiile şi salariile”. Imaginile au fost şterse din înregistrarea video postată pe pagina de Facebook a PSD.

Share