CNCD zice ca nu are competenta in chestiunea discriminarii de la Eurovision

Share

In ultimele zile, m-am gandit ca ar fi culmea ca exact acum sa se intample ceva si sa iasa din nou in fata scandalul de la Eurovision. Si iata ca CNCD (Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii) a reactionat exact azi, la o zi dupa ce s-a terminat Cerbul de Aur si aceiasi plutocrati ai muzicii usoare romanesti s-au dat in stamba, facand un megascandal Eurovision la patrat.

Adica, fratele meu, acum n-a mai fost nici un televoting, decat doar in vorbele spuse pe gura de catre prezentatori, nu s-a mai facut public nici votul juriului, sa nu mai spuna nimic cartitorii si, in general, ce va tot bagati voi in plutocratia noastra muzicala, unde de fapt nu va fierbe oala?

Asa ca, pentru a pune sare pe rana, bomba nucleara pe Hiroshima si tumoare canceroasa pe cultura microbiana de virus HIV, CNCD s-a gasit tocmai astazi sa-i raspunda lui Iosif Kiss, asa cum scrie acesta pe blogul sau.

CNCD arata pur si simplu ca nu este competenta sa se pronunte. Dupa ce spune ca nu este competenta sa se pronunte, se pronunta: cele sesizate de Iosif nu au un caracter discriminator. Consiliul mai anunta ca a cerut Politiei Capitalei sa se pronunte asupra legalitatii si conformitatii unor inscrisuri folosite de catre TVR.

Daca tinem cont ca toti politistii din Romania sunt niste lebede albe, niste oameni integri si nepatati, care nu au nici un fel de motiv sa asculte la comanda altuia vreodata, ne dam seama ca Iosif este plimbat si de CNCD si va fi plimbat si de Politiei, evident daca aceasta nu-i va raspunde p’aia dreapta lui Kiss ca, pur si simplu, inscrisurile sunt legale.

Cam asa cum o multime de rapturi, mizerii, ticalosii si nenorociri care se intampla in Romania de azi sunt spalate de catre Politie, Procuratura si Justitie, fara nici un fel de problema.

Share