Bin Laden, ucis sub privirile fiicei sale de 12 ani

Share

~Spartakus~

După ce iniţial se anunţase că Osama Bin Laden a fost împuşcat de soldaţii americani fiindcă ar fi fost înarmat cu un AK-47 şi şi-ar fi folosit soţia pe post de scut uman, un nou comunicat al Pentagonului a relevat că, de fapt, liderul terorist nu era înarmat  şi nici nu a încercat să se ascundă.

foto: freewebsSo, America, do you want change?… Just wait!

Soţia lui, Amal Al-Sadah, în vârstă de 27 de ani, cea mai tânără dintre nevestele lui Osama, a fost împuşcată, în picior, de forţele speciale în cursul operaţiunii, după executarea soţului ei, care a fost ucis sub privirile fetiţei lui de 12 ani.

Alături de cel mai vânat terorist al planetei au fost omorâţi şi câţiva dintre fraţii şi fiii lui, cadavrele acestora fiind duse de americani într-o direcţie necunoscută. Dacă nu au unde să le ascundă şi nici în mare nu vor să le mai arunce, că le bat ecologiştii obrazul, le zic eu un loc sigur: e o mină părăsită lângă Ekaterinburg, în Rusia, unde i-ar putea arunca.

Nu de alta, dar cadavrele altor împuşcaţi, aruncate acolo în urmă cu aproape un secol, au putrezit demult şi e loc suficient. Altminteri, să-mi explice şi mie cineva, că eu sunt mai slab la istorie, de ce uciderea familiei ţarului Nicolae al II – lea al Rusiei a fost o crimă monstruoasă, iar lichidarea familiei lui Bin Laden este o mare victorie a civilizaţiei umane împotriva barbariei… citeste tot pe Reporter Virtual

Share