Biondo ramane in concurs (Bercul de Aur)

Share

Nu ii cunostea nimeni in Romania. Efectiv nu existau ca formatie, pentru ca s-au infiintat special pentru ESC Romania. S-au asezat pe scena ca Pink Floyd sau I Pooh, drepti, cu fata spre public, fara fitze, fara efecte speciale, au cantat si au cucerit o tara intreaga cu stilul si nobletea cantului lor, fara sa bata podelele cu capul si fara sa-si smulga hainele de pe ei.

https://youtu.be/TiHpX1KfYaw

Televiziunea Română a primit ieri, 31 august, confirmarea din partea membrilor trupei Biondo, că artiştii rămân în concursul de la Festivalul Cerbul de Aur 2008, arata un comunicat TVR.

Sunt infirmate astfel informaţiile, conform cărora interpreţii suedezi s-ar fi retras din competiţie.
Festivalul Cerbul de Aur 2008 are loc în perioada 3-8 septembrie, la Braşov. Anul acesta, evenimentul se află la 16-a ediţie şi aniversează 40 de ani de la debutul său.

Vom scrie pe acest subiect. Ii vom spune BERCUL DE AUR, dar va fi un pamflet implicit, pentru ca avem un mare respect fata de marca in sine, una a carei credibilitate este atacata chiar din interior, de catre organizatorii festivalului si concursului.

Cerbul de Aur de azi are mari probleme de credibilitate, din cauza aceluiasi Ioan Duma, care a facut, impreuna cu ceilalti organizatori, conform informatiilor noastre, manevre mai la vedere si mai scandaloase decat in scandalul Eurovision Song Contest Romania.

La aceste noi alish-verishuri nu putem ramane indiferenti, asa cum nu am ramas indiferenti la cele din prima parte a anului, cand o piesa banala, de care nu a mai auzit nimeni dupa finala de la Belgrad, a mers unde nu trebuia sa mearga si a reprezentat ce nu trebuia sa reprezinte: Romania.

Share