Batrana violata si nesatisfacuta e acuzata de vecine ca e curva satului

Share

Stirea cu femeia violata si nemultumita de prestatia violatorului a facut inconjurul Romaniei. Culmea e ca a si starnit invidia vecinelor din localitate. Acestea se intreaba de ce numai ea a fost tinta violului si de ce violatorul nu le-a incercat si pe ele.

In loc de compasiune, sexagenara nemultumita de modul in care a fost violata nu primeste decat acuzatii dure din partea vecinelor, care acum ii spun ca este o femeie de moravuri usoare si ca fura banii celor care vin sa o viziteze.

foto: thepreppyprincess

Asa a ajuns saraca femeie sa fie considerata curva satului, dupa ce a ajuns pe posturile de televiziune cand, dupa ce a fost violata, a reclamat prestatia infractorului zicand ca nu a fost cine stie ce de capul lui si ca se putea mult mai bine.

Intrebata acum de ce crede ca vecinele sunt invidioase si de ce nu au fost si ele violate, batrana a dat un raspuns stupefiant: “Pe ele nu le violeaza nimenea de proaste ce e!”

Dupa ce a fost dat la televizor si acest reportaj, batranele au hotarat sa nu o mai bage in seama pe “curva satului” si sa astepte cu infrigurare ca poate tanarul violator va mai dori sa apara in satul lor si atunci ar fi si ele de acord sa incerce daca acesta merita sa fie balacarit de sexagenara nesatisfacuta… citeste tot pe Agentia de Investigatii Media

Share