home MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI VIDEO Batai, demisionari si bodyguarzi la Realitatea TV

VIDEO Batai, demisionari si bodyguarzi la Realitatea TV

Share

Uitati-va acum pe Realitatea TV. Nu-mi vine sa cred. HotNews a publicat Raportul Taplin, iar actuala conducere executiva a postului face emisiune pe acest subiect.

Postul de televiziune a pregatit cartoane si vorbeste deschis despre oligarhul Sorin Ovidiu Vantu, unul dintre personajele transpartinice care s-ar fi folosit de relatiile sale cu serviciile secrete, pentru a prospera.

Este luat la intrebari telefonic chiar in acest clipe Dinu Patriciu si pus sa comenteze ce spune Ambasada Statelor Unite ale Americii despre el. Asemenea lucruri acum cateva saptamani erau de neimaginat pe postul lui SOV.

Ce se ascunde in spate? Un raspuns ar putea fi in cele relatate de catre Tiberiu Lovin pe Reporter Virtual:

Update: Sebastian Ghiţă a sunat la 112.

Astăzi, de la prânz, s-a declanşat un scandal-monstru la sediul Realitatea TV, unde Sorin Ovidiu Vîntu şi-a trimis un nou reprezentant al său, care i-a înlocuit pe Sorin Freciu şi pe Dragoş Nedelcu.

Noul trimis a venit însoţit de 40 de oameni de la firme de pază şi vrea să-l scoată din sediu pe Sebastian Ghiţă, managerul grupului Realitatea Media. Motivul: a închiriat sediul pe firma sa, Asesosft.

Pe de altă parte, Ghiţă a chemat şi el câteva firme de bodyguarzi care blochează accesul oamenilor lui SOV la etaje. Mai devreme, în jur de ora 19:00, a ajuns şi Vîntu la sediu pentru negocieri. Voi reveni.

Cu alte cuvinte, trebuie sa intelegem ca, in timp ce Miruna Munteanu si Tudor Musat discuta in studio cu Cristi Boureanu, Titus Corlatean, Emil Hurezeanu si Sebastian Lazaroiu, dincolo de studio se poarta tratative tensionate, cu bodyguarzi, batai.

Vîntu încearcă să-l dea afară pe Sebi Ghiță de la Realitatea TV

Am auzit un zvon care mi-a plăcut. De aceea vreau să-l împărtășesc cu voi. Cică SOV vrea să-l dea afară pe Sebastian Ghiță de la Realitatea TV. După cum vă amintiți patronul Asesoft a salvat Realitatea TV de la faliment, fiind primul individ angajat să managerieze o întreprindere care dă bani pentru asta.

Adică Sebi Ghiță l-a plătit pe SO Vîntu cu câteva milioane de euro pentru a avea onoarea să plătească salariile. Atunci s-a spus că prietenia dintre Ghiță și Victor Ponta, președintele PSD, a reprezentat factorul determinant în tranzacție, partidul fiind extrem de interesat în supraviețuirea unui ciomag mediatic de factura RTV.

Alții povesteau că Sebastian Ghiță a fost combinat de Mihai Craiu și Dragoș Nedelcu, după care Dragoș Nedelcu i-a dat cu flit lui Mihai Craiu, ceea ce nu-i prea frumos din partea lui Dragoș.

Despre care am auzit că are mari probleme cu cash-flowul… citeste tot la Dan Andronic pe blog

Share