home EUROVISION, EVENIMENT Baruta, Hotel FM: “Avem sanse chiar si la primul loc”

Baruta, Hotel FM: “Avem sanse chiar si la primul loc”

Share

Au lasat in urma scandalul lansat de un tabloid, care i-a aruncat in valtoarea showbiz-ului autohton, si, incepand de astazi, membrii trupei Hotel FM pornesc seria turneelor de promovare a piesei „Change”, cu care ne vor reprezenta, in luna mai, la Eurovision.

Gabriel Baruta, compozitorul piesei, ne-a dezvaluit in interviul acordat pentru „Anchetatorul Monden” care sunt tarile europene pe care mizeaza, cum s-au gandit sa lanseze „Change” in cluburi, dar si pe radiouri si unde crede ca se vor situa in clasamentul final al concursului.

Anchetatorul Monden: A trecut o luna si jumatate de cand ati castigat editia 2010-2011 a Eurovision. Ce ati facut de atunci si pana in prezent pentru promovarea melodiei cu care veti reprezenta Romania la Dusseldorf? Cum merge cu reochestrarea piesei?

foto: Anchetatorul Monden

Gabriel Baruta: Dupa ce am petrecut vreo zece zile, ne-am apucat de treaba, am revenit in studio, unde am mai lucrat la piesa „Change”, am pastrat o parte din track-urile existente, dar am mai si adaugat niste linii de viori naturale, tobele naturale, pianul si pe ici pe colo presarate niste efecte care ajuta momentele de intensitate ale piesei.

Intre timp am mai compus o piesa care va face parte din repertoriul nostru in special pentru perioada de dupa Dusseldorf, pentru ca vreau ca Hotel FM sa fie un proiect de viitor si nu unul strict legat de participarea la Eurovision… citeste tot pe Anchetatorul MondenShare