Gabriel Baruta: “Imi doream mai mult decat orice sa reprezint Romania”

Share

Eurovision-ul s-a incheiat, insa controversele continua. In opinia noastra, rezultatul nu poate fi validat atata vreme cat televotingul, care reprezinta 50% din rezultatul final, nu a functionat.

Una dintre piesele cele mai populare si iubite de la aceasta editie – “Come as one”, a trupei oradene Hotel FM – a obtinut un punctaj neasteptat de slab. Am incercat sa aflam de ce de la compozitorul piesei, Gabriel Baruta, care a fost pe scena de la Circul Globus, impreuna cu solistul David Bryan si cu Hotel FM.

Anchetatorul Monden: Cum vi se pare rezultatul televotingului?
Gabriel Baruta: Mi se pare prea mare discrepanta intre Paula, care a obtinut 23.000 de voturi si noi, restul, cu pana-n zece mii de voturi. Nu stiu ce sa zic. Plus ca ei au avut bani in spate, casa de productie, au facut turneu national. Noi n-am avut, ne-am bazat pe fortele noastre, am venit cu banii nostri de buzunar, haine, recuzita, sa ne construim o imagine.

Anchetatorul Monden: Problema cea mare este ca nu s-a putut vota. Pe forumuri, pe site-uri sunt foarte multi fani care spun ca au vrut sa va voteze si nu au reusit.
Gabriel Baruta: Da, nici eu nu am putut vota. Mi-as fi dorit, nu neaparat pentru noi, ca piesa aceasta sa reprezinte Romania, pentru ca mi se pare ca am avut ceva de transmis.

Anchetatorul Monden: Are mesaj, are versuri frumoase, e un imn.
Gabriel Baruta: Parerea mea e ca ceea ce au prezentat Paula si Ovi o sa fie la Oslo o piesa ritmata ca inca zece altele… citeste tot aici

Share