Bush sta de vorba cu Regina Elisabeta a II-a (banc)

Share

George W. Bush in vizita la Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Cum reusiti, o intreaba presedintele american, sa aveti un Guvern format din oameni atat de inteligenti? Regina zambeste intelept si ii explica. Voi da un telefon si vei intelege.

Alo, Tony? Spune-mi, te rog: Mama ta are un copil, tatal tau are un copil. Nu este fratele tau, nici sora ta. Cine este?

Tony Blair se gandeste, apoi raspunde:
It’s me indeed, ma’am!

Ai vazut, George? ii zice Elisabeta. Bush se duce la Casa Alba, il cheama pe Donald Rumsfeld si il intreaba: Spune-mi, te rog: Mama ta are un copil, tatal tau are un copil. Nu este fratele tau, nici sora ta. Cine este?

Rumsfeld incepe sa tremure, se uita in tavanul Biroului Oval, apoi raspunde: Lasati-ma sa mai meditez putin, apoi pleaca, il cheama la el pe Colin Powell si il intreaba: Mama ta are un copil, tatal tau are un copil. Nu este fratele tau, nici sora ta. Cine este?

Colin Powell se gandeste, apoi raspunde: Sunt chiar eu! Rumsfeld se duce la Bush si-i spune: Am gasit raspunsul corect: Colin Powell. George W. Bush se enerveaza si tipa: Nu, desteptule! Este Tony Blair!

Share